Game of Thrones: Η απάντηση της φυσικής στις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της σειράς!
Ο αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson αποφάσισε να μιλήσει για ορισμένα γεγονότα της σειράς!

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones τελείωσε και μας άφησε με αρκετές απορίες και παράπονα καθώς, αντικειμενικά, όλα έγιναν απίστευτα γρήγορα.

Δεν προσπαθούμε να πούμε κάτι του στυλ “αχ πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός” αλλά περισσότερο “γιατί κατέληξε έτσι η συγκεκριμένη σεζόν;”

Η συγκεκριμένη σεζόν είχε ενοχλητικά ταχείες εξελίξεις, σε σημείο που πολλοί έλεγαν πως η σειρά έχασε την γοητεία της. Οι White Walkers έβρισκαν τεράστιες αλυσίδες από το πουθενά, οι χαρακτήρες ταξίδευαν με ταχύτητες φωτός, οι σκηνές ήταν απότομες (αν και ουσιώδεις)…δεν έβγαζε πολύ νόημα.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Τι σημαίνει για την Daenerys η αλλαγή μαλλιών της Emilia Clarke;

Χαρακτηριστικό παράπονο: Ο Bran γιατί έχει καταλήξει να λέει την μοίρα σαν χαρτοπαίχτρα όποτε τον συναντούν αντί να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό;

Σε κάθε περίπτωση, το Game of Thrones έχει κοινό, καλή ξεκαλή σεζόν. Μεταξύ των θαυμαστών της σειράς βρέθηκε και ο Neil deGrasse Tyson, ο αστροφυσικός, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τις παρατηρήσεις του μέσω Twitter.

Πάμε να δούμε τι είπε:

Πρώτα, μίλησε για τις τεράστιες αλυσίδες των White Walkers, με τις οποίες έβγαλαν τον δράκο από την παγωμένη λίμνη. Μπορεί όλοι να αναρωτηθήκαμε από που τις πήραν, όμως, ο Tyson παρατήρησε κάτι καλύτερο:

Οι αλυσίδες γιατί δεν είναι τεντωμένες;

Μετά, μίλησε για τους δράκους. Εκεί παραδέχτηκε πως οι δημιουργοί είχαν φροντίσει για την εμφάνιση τους και η αναλογία φτερών-βάρους ήταν σωστή!

Το πιο ενδιαφέρον, αλλά και ανατριχιαστικό, σχόλιο του είχε να κάνει με τον Viserion. Ο αστροφυσικός συνέκρινε την μπλε φωτιά του με εκείνη ενός ζωντανού δράκου και κατέληξε πως  η φωτιά του πρώτου μπορεί να είναι τουλάχιστον τρεις φορές πιο καυτή από εκείνη του Κόκκινου Δράκου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;