Αυτό το είδος άνδρα κάνει το καλύτερο σεξ!
Υπάρχουν διακριτά χαρακτηριστικά για αυτό;

Η αναζήτηση των μυστικών για την γυναικεία κορύφωση είναι μακρά και δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρόκειται για ένα περίπλοκο θέμα που επιστήμονες και επιστήμονες έχουν μελετήσει αλλά λίγοι κατάφεραν να απαντήσουν πλήρως.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όλου αυτού είναι πως ο οργασμός των γυναικών είναι κυρίως εγκεφαλικό ζήτημα. Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στο Journal of Socioaffective Neuroscience & Psychology, υπάρχουν χαρακτηριστικά και συμπεριφορές που επιδρούν θετικά στην κορύφωση μιας γυναίκας.

Οι συμμετέχουσες στην μελέτη, που ήταν 103 συνολικά, ήταν single και μεταξύ 20 και 69 ετών. Στο ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε έπρεπε να απαντήσουν εντός 71 λεπτών σε ερωτήσεις που αφορούσαν το ερωτικό τους παρελθόν.

Οι γυναίκες που έχουν σχέση δεν συμμετείχαν διότι ένα τέτοιο ερωτηματολόγιο θα τις επηρέαζε και ίσως θα τις ανάγκαζε να εκφραστούν ευνοϊκά για τις επιδόσεις του συντρόφου τους.

Η έρευνα έδειξε πως μια γυναίκα που ολοκληρώνει με την καρδιά της έχει παρτενέρ έναν άνδρα συναισθηματικό, δημιουργικό και με χιούμορ.

Αυτά τα χαρακτηρισιτκά επιδρούν θετικά στις γυναίκες και συμβάλλουν ώστε εκείνα να γοητευτούν, να νιώσουν άνετα και να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο.

“Οι άντρες που οι γυναίκες αναφέρουν ως τους εραστές με τους οποίους βίωσαν τους πιο έντονους οργασμούς είναι αστείοι, πιστοί, δημιουργικοί, οικείοι και μυρίζουν ωραία”, αναφέρεται.

Δεν διαφωνούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;