5 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις πρίν φύγει το 2017.
Προλάβετε να βελτιωθείτε πρίν φύγει το 2017!

Απο όλες τις χρονιές που αν μας έβλεπαν οι εξωγήινοι θα τρώγανε ultra ξενέρα, η φετινή ίσως να τους έκλεισε την απορία αν τελικά πρέπει να μας επισκεφτούν ή οχι. Νομίζω πως είναι περιττό να μπώ καν στον κόπο να απαντήσω. Συνοψίσαμε εδώ λοιπόν σήμερα 5 πράγματα (επειδή ξέρουμε οτι δεν τό’χεις με το  multitasking) που πρέπει να πάψεις να κάνεις προκειμένου να είσαι decent το λιγότερο!

 

1. Βάλτε ένα τέλος στο cringe και σταματήστε να χρησιμοποιείτε το dog filter.Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό σου όταν είχε πρωτοβγεί αλλα you got your point through μην το κουράζεις άλλο. The cringe power level is over 9000!!!

 

 

2. Σταματήστε να θεοποείτε τις αδερφές Καρντάσιαν. Δεν έχουν κάνει τίποτα ηθικό και αξιομνημόνευτο ωστε να είναι άξιες του θαυμασμού σας. Απεναντίας, μόνο exploit έχουν κάνει τους εαυτούς τους και αποτελούν το κάκιστο παράδειγμα για νεαρά κορίτσια. Καταστρέφετε εγκεφαλικά κύτταρα. Το contouring δεν είναι το πάν.

 

 

3. Αντί να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε για αυτούς που έχετε στο facebook και να κάνετε cringe με τα πόστ τους, η λύση είναι απλή. Απλά διαγράψτε τους. Ένα κουμπί literally.

 

 

4. Σταματήστε επιτέλους να είστε offended και “triggered” απο όλους και όλα! Like, where did all this complexity come from??? Είναι πολύ πιεστικό να προσπαθεί ο άλλος να μαντέψει τί σκατά έχεις στο κεφάλι σου, και είναι άκρως προτιμότερο και εκτιμιτέο να υπάρχει συζήτηση, ηρεμία και ειλικρίνεια και πόσο μάλλον χαλαρή διάθεση! Lighten the fuck up! Life is too short!!!

 

 

5. Θεωρώ πως δεν μπορούσε να τελειώσει αυτο το άρθρο χωρίς έστω μια αναφορά σε όλο αυτο το make-up craze που επικρατείΕίναι ωραίο να βάφεσαι και να περιποιείσαι αλλα πλέον έχει πάει σε άλλο επίπεδο η όλη φάση.

 

Αλλα όλο αυτο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου υποθέτω. Τι άλλο θα μπορούσε να ισχύει όταν προτιμάτε να επιλέγετε πρότυπα που δεν έχουν να προσφέρουν και βρίσκετε μεγάλυτερη έμπνευση μέσα απο άχρηστα make up tutorials αντί για tutorials του πώς να καλλιεργήστε τον νού σας. Beauty is only skin deep after all…

 

Δές επίσης! 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις asap.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;