5 ταινίες που αντιπροσωπέυουν την φοιτητική ζωή
Τις έχεις δει όλες;

Πάνω κάτω όλοι μας έχουμε βρέθει φοιτητές.

Για όσους το ζούνε τώρα ή επρόκειτο να το ζήσουν keep in mind οτι παρά τις δυσκολίες που συνεπάγονται είναι μια φάση της ζωής σας που θα σας μείνει για πάντα καθώς είναι τα τελευταία χρόνια εναπομείναντης μεταεφηβικής ξεγνοιασιάς πριν σας χτυπήσει την πόρτα η αγορά εργασίας και άλλα άγχη της ενήλικης ζωής.

So make the most of it! Σας παρουσιάζουμε 5 ταινίες με τις οποίες λίγο πολύ θα μπορέσετε να ταυτιστείτε!

 

1. How High.

Όντας προπάτορας των stoner movies , η πλοκή διαδραματίζεται με δύο φοιτητές να καπνίζουν κάτι το όχι και τόσο συνηθισμένο που τους βοηθάει να περάσουν τις εξετάσεις τους. DO NOT TRY THIS AT HOME LOL.

 

 

2. The New Guy.

Τελειόφοιτος λυκείου πέφτει θύμα bullying και αποβάλλεται εκούσια με σκοπό να κάνει recreate τον εαυτό του και μεταφέρεται σε διαφορετικό σχολείο της ίδιας πόλης.

Θα μου πείς τώρα μα έχω τελειώσει το σχολείο κλπ. Η ταινία φέρει πολύ σημαντικό ηθικό δίδαγμα ζωής που εφάπτει σε όλες τις κατηγορίες δευτεροβάθμιας σλάς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: When somebody messes with you, give them the crazy eyes!

 

 

3. Όλα τα Scream δεδομένου του ότι θα θέλεις όλη την ώρα να ουρλιάζεις και ενδεχομένως να ξεκινήσεις killing spree με την κατάσταση του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

H απο την άλλη να ταυτίζεσαι με τα θύματα σε κάθε εξεταστική σου και να τρέπεσαι σε φυγή, depends on how you see it.

via GIPHY

4. Road trip.

Όπου υφίστατο γενικά Seann William Scott, προμηνύεται έπικ φάκινγκ college movie.

Η πλοκή αφορά την ακούσια αποστολή κασέτας στο λάθος άτομο και κατ’ επέκταση την προσπάθεια των πρωταγωνιστών να την πάρουν πίσω πρωτού προβληθεί.

Μαζί με Eurotrip θεωρούνται οι καλύτερες στο είδος τους. Do yourself a favor and watch it!

 

5. Θα ήταν θανάσιμο αμάρτημα να τελειώσει αυτό το άρθρο δίχως να γίνει αναφορά στην πλειονότητα των American Pie και πιο συγκεκριμένα στο American Pie 2 που συσχετίζεται άμεσα με την φοιτητική ζωή όταν τείνει να ξεφέυγει λίγο!

 

Βέβαια στην ελληνική βερσιόν αντί για beach house τοποθετείται σε κάποιο στούντιο 30 τμ κάπου Γιάννενα ή Πάτρα με κάποιον tryhard κλαρινογαμπρό με μπλούζα despacito απο τα bershka στην θέση του Stifmeister με το highlight της ημέρας να είναι tichu σε κάποια καφετέρεια και το βράδυ ελληνάδικο, mediocracy ακόμα και σ’αυτό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;