Ημέρες Καριέρας 2017 στη Τεχνόπολη: Μάθε τα πάντα εδώ!
Το μέλλον σου ανήκει: διεκδίκησέ το! Ημέρες Καριέρας 2017  για 18η χρονιά: 14 & 15 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναιών 

Εργασία, Επιχειρηματικότητα, Εκπαίδευση, Καινοτομία και Νέες Ιδέες στις Ημέρες Καριέρας 2017 στις 14 και 15 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Το kariera.gr το μεγαλύτερο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο φεστιβάλ για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα. Οι Ημέρες Καριέρας 2017, παρέα με το πιο αισιόδοξο event της χρονιάς, το UP Event, έχουν γίνει πλέον θεσμός και καταλαμβάνουν εξέχουσα θέση στην εργασιακή και πολιτιστική ατζέντα της πόλης.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε όλους: στους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, στους εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και όσους θέλουν να σχεδιάσουν μαζί με εξειδικευμένους συμβούλους το επιχειρηματικό τους πλάνο, στους τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές εντός και εκτός συνόρων, στους φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού, μέσα από ενδιαφέροντα workshops, όσο διακεκριμένοι επαγγελματίες που γνωρίσαμε μέσα από το προσωπικό τους έργο, εμπνέουν, γεμίζουν ιδέες και συμμετέχουν στο χτίσιμο ενός καλύτερου και πιο ευοίωνου μέλλοντος.

Επίσης, για τέταρτη χρονιά, το Up Event παρουσιάζει διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας που μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας! Το Up Event θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2017 είναι δωρεάν για όλους! Απαραίτητη είναι η εγγραφή και η προσκόμιση του εισιτηρίου που θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στη γραμματεία της έκθεσης. 

Οι Ημέρες Καριέρας 2016 σε αριθμούς

Πέρυσι, στις Ημέρες Καριέρας 2016, 7.000 επισκέπτες:

Περιηγήθηκαν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους σημειώματα και πέρασαν από προσωπικές συνεντεύξεις σε περισσότερες από 40+ ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις,

Συνάντησαν εκπροσώπους από εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις στην εκπαίδευση,

Δέχτηκαν τις συμβουλές σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού από εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr,

Ενημερώθηκαν για προγράμματα νεανικής επιχειρηματικότητας, επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων και εξειδικευμένα σεμινάρια,

Έζησαν την εμπειρία του Up Event, του πιο αισιόδοξου event της χρονιάς στο Αμφιθέατρο του 9,84. Πάνω απο 15.000 views δέχτηκαν οι ομιλίες εν μέσω της διεξαγωγής τους και αναμετάδοσής τους στο Facebook Live του kariera.gr.

Συγκεκριμένα το προφίλ των επισκεπτών που επισκέφτηκαν τις Ημέρες Καριέρας, το 2016, ήταν:

26% ηλικίας 18-24 ετών, 41% ηλικίας 25-30 ετών, 16% ηλικίας 31-35 ετών και 17% άνω των 35 ετών.

Το 57% των επισκεπτών είναι απόφοιτοι Ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το 25% κάτοχοι μεταπτυχιακών, το 1% κάτοχοι διδακτορικών τίτλων, το 12% απόφοιτοι ΤΕΕ/ΙΕΚ και το 5% απόφοιτοι λυκείου.

Το 32% εργάζεται ήδη, ενώ το 68% των επισκεπτών αναζητά εργασία.

Το 35% των επισκεπτών διαθέτει έως 3 χρόνια προϋπηρεσία, το 14% 3-5 έτη, το 19% 5-10 έτη, το 17% περισσότερο από 10 έτη και ένα 16% καθόλου.

Η πλειονότητα των επισκεπτών ήταν απόφοιτοι Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Οικονομικών Επιστημών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Μάρκετινγκ, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γεωπονίας (Φυτικής Παραγωγής και Ζωϊκής Τεχνολογίας Τροφίμων), Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πολιτικών Μηχανικών.

Οι κλάδοι που είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση ως επιθυμητό αντικείμενο απασχόλησης από τους υποψήφιους επισκέπτες ήταν η Πληροφορική και οι Τηλεπικοινωνίες, τα Χρηματοοικονομικά-Λογιστικά, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Μάρκετινγκ και η Έρευνα Αγοράς, η Εκπαίδευση, η Γραμματειακή Υποστήριξη, οι Μηχανικοί, τα επαγγέλματα Υγείας, οι Πωλήσεις, το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων, τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης, τα Ναυτιλιακά, ο Τουρισμός και οι Ξενοδοχειακές Μονάδες.

Με την ανεργία να αποτελεί σταθερά τη μεγαλύτερη πρόκληση για το 23,1% των συμπολιτών μας, το kariera.gr θεωρεί υποχρέωση του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων και υπόσχεται να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του ώστε να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;