Steam Club: Το hot spot της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα!
To STEAM club εκπροσωπεί μια γενιά νέων χώρων που απευθύνεται αποκλειστικά σε απαιτητικούς clubbers!

Μετρά μόλις τρία χρόνια λειτουργίας αλλά ήδη στα dexx του βρέθηκαν μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της underground dance σκηνής όπως οι Butch, Technasia, Marco Bailey, Skober, Stefano Noferini, Mark Reeve, Alberto Ruiz, Jay Lumen, Radioslave, Hector, Barem, Gregor Tresher, Julian Jeweil, Pig & Dan, Hito και πολλοί άλλοι.

Οι «εκλεκτοί καλεσμένοι», αλλά και η συνεργασία του με τις πλέον πετυχημένες ελληνικές ομάδες, όπως οι Blend, Deep Phase , Minotaur, GoGive, Locked, Electric Colony, Voltage Records, Watt Athens, Elements και Anormale τοποθέτησαν ήδη το STEAM στο παγκόσμιο χάρτη των dance clubs. H industrial chic αισθητική του και το Hi-tech sound and light system, μετατρέπουν τον πολυεπίπεδο χώρο στο «ναό» του techno και του tech-house, το μοναδικό στην Αθήνα με αυτές τις προδιαγραφές.

Η ομάδα του STEAM αναβαθμίζει κι άλλο το club προσφέροντας τις πιο ιδανικές συνθήκες για clubbing, τόσο στους dj’s που ανεβαίνουν στα decks όσο και στους clubbers! Για τον καλύτερο και πιο δυνατό ήχο το STEAM φέτος θα έχει full Void Accoustics ηχοσύστημα, αφού συνεργάζεται με την εταιρεία που εμπιστεύονται τα πιο μεγάλα clubs του κόσμου. Ενώ ο φωτισμός ενισχύεται με αποτέλεσμα να στήνεται σε κάθε party ένα εντυπωσιακό laser show.

Στα επιπλέον privileges που προσφέρει από φέτος το STEAM, η δημιουργία ενός νέου χώρου, της VIP AREA για όλους αυτούς που προτιμούν να απολαύσουν τα set των διάσημων Djs σε prive περιβάλλον!

GET A PREVIEW HERE…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/10 Opening STEAM / ISABELLA CLERC
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/10 Blend Opening / GUTI
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10 Go-Give & Locked / CAROLA PISATURO
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10 Electric Colony / RAMIRO LOPEZ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10 Steam / Cicuendez
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10 Blend / RADIOSLAVE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/10 Watt & Voltage / MARK REEVE
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10 Deep Phase / STEFANO NOFERINI

….more to be announced soon….

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;