«Παράνοια, φόβο, σωματικό πόνο και αγχώδη διαταραχή»: Τι αποκαλύπτει η Lady Gaga στο νέο της ντοκιμαντέρ!
Η Lady Gaga μας παρουσιάζει τον πραγματικό της εαυτό σε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ!

Στο νέο της ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια μιλάει για τον πόνο που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της ινομυαλγίας.

Ως ινομυαλγία αναφέρεται μια μορφή ρευματισμού και πιο συγκεκριμένα εξωαρθρικού ρευματισμού καθώς αφορά πόνο στους μυς και όχι στις αρθρώσεις. Ο πάσχων από ινομυαλγία υποφέρει από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο καθώς οι μύες, τένοντες και ινώδεις ιστοί παρουσιάζουν άλγος, που συνυπάρχει με κόπωση και διαταραχές ύπνου. Ο πόνος της ινομυαλγίας μπορεί να εμφανισθεί ως άλγος, δυσκαμψία, πρήξιμο, μυρμήγκιασμα, αίσθημα ηλεκτρισμού, κάψιμο, αδυναμία κ.ο.κ.

Οι πόνοι αυτή την ανάγκασαν πρόσφατα να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία εξαιτίας των αφόρητων πόνων που αντιμετωπίζει.

Στο επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ την βλέπουμε να μιλάει, όχι μόνο για την ινομυαλγία, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την μουσική, το πρόγραμμα και την δημόσια εικόνα της.

Εξομολογείται πως πήρε τον έλεγχο της εικόνας της όταν άρχισε να ντύνεται εκκεντρικά: «Η αλήθεια είναι πως όταν οι παραγωγοί ήθελαν να είμαι sexy, πάντα του έδινα μία παράλογη τροπή έτσι ώστε να νιώθω πως είχα τον έλεγχο» ακούγεται να λέει η Lady Gaga στο τρέιλερ.

Ακόμη, αναφέρει πως έχει υποφέρει από «παράνοια, φόβο, σωματικό πόνο και αγχώδη διαταραχή».

«Πάω από το να με αγγίζουν και να μου μιλάνε άνθρωποι όλη μέρα, στην απόλυτη ησυχία και όλοι αυτοί θα φύγουν και μετά θα είμαι μόνη» λέει.

Όσο για τον ινομυαλγία λέει στο ντοκιμαντέρ πως:

«Έχω κυνηγήσει αυτόν τον πόνο για πέντε χρόνια, αλλά όταν νιώθω την αδρεναλίνη στη μουσική και τους fans μου, μπορώ να συνεχίσω».

Στο τέλος του τρέιλερ η Lady Gaga προσθέτει αισιόδοξα: «Δεν ένιωθα αρκετά καλά. Και τώρα νιώθω. Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;