Τι θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου και όλοι μιλούν γι' αυτό;
Μπορεί στις 23 Σεπτεμβρίου να μην προλάβεις να κάνεις όσα ήθελες.

Υπάρχει μια θεωρία για τις 23 Σεπτεμβρίου και μάντεψε αφορά το τέλος του κόσμου.

Αυτή τη φορά έκανε την εμφάνιση του ένας Χριστιανός “αριθμολόγος” που υπολόγισε ότι σε λίγες μέρες ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου θα περάσει δίπλα από τη Γη και ΜΠΟΥΜ. Τέλος.

Όπως αναφέρει, τα πρώτα δείγματα της επερχόμενης καταστροφής φαίνονται μέσω των φυσικών καταστροφών σαν τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Η απόδειξη που προσφέρει ο ειδικός είναι τα κείμενα του ευαγγελιστή Λουκά που στα κείμενά του, και συγκεκριμένα στον στίχο 21:25 και 26, αναφέρει:

«Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην».

Οι αναλύσεις των κειμένων δείχνουν πως η 23η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που θα τελειώσουν όλα καθώς ο  πλανήτης Χ θα περάσει από την Γη προκαλώντας ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμούς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

H NASA προσπαθεί να βάλει λογική στην όλη υπόθεση:

«Αν ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου ήταν αληθινός […] οι αστρονόμοι θα το παρακολουθούσαν στενά τα τελευταία 10 χρόνια, και θα ήταν ορατός με γυμνό μάτι έως τώρα. Προφανώς, δεν υπάρχει», είχε δηλώσει η Διαστημική Υπηρεσία το 2012.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
4'
34 - 36
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;