Τέλος του κόσμου: Πότε αναφέρει μια νέα θεωρία πως θα έρθει;
Οι συνομωσιολόγοι επανήλθαν δριμύτεροι!

Το τέλος, όπως φαίνεται, δεν είναι μακριά καθώς η νέα θεωρία που θέλει να τρομοκρατήσει τον κόσμο αναφέρει πως θα έρθει την 23η Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη θεωρία έχει βασιστεί στις  «μετρήσεις» ενός Χριστιανού «αριθμολόγου» που υπολόγισε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πλανήτης X ή Νιμπίρου θα περάσει δίπλα από την Γη, εξολοθρεύοντας την.

 

Όπως αναφέρει, τα πρώτα δείγματα της επερχόμενης καταστροφής φαίνονται μέσω των φυσικών καταστροφών σαν τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Η απόδειξη που προσφέρει ο ειδικός είναι τα κείμενα του ευαγγελιστή Λουκά που στα κείμενά του, και συγκεκριμένα στον στίχο 21:25 και 26, αναφέρει:

«Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην».

Οι αναλύσεις των κειμένων δείχνουν πως η 23η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που θα τελειώσουν όλα καθώς ο  πλανήτης Χ θα περάσει από την Γη προκαλώντας ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμούς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Η NASA, βέβαια, αναφέρει πως τέτοιος πλανήτης δεν υπάρχει αλλά ποιος την ακούει;

«Αν ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου ήταν αληθινός […] οι αστρονόμοι θα το παρακολουθούσαν στενά τα τελευταία 10 χρόνια, και θα ήταν ορατός με γυμνό μάτι έως τώρα. Προφανώς, δεν υπάρχει», είχε δηλώσει η Διαστημική Υπηρεσία το 2012.

Οι συνομωσιολόγοι αναφέρουν, όμως, πως ο πλανήτης θα φτάσει στην Γη…κάποια στιγμή.

Ορισμένοι Χριστιανοί θεωρούν πως ο πλανήτης Χ συνδέεται και με κείμενα της Αποκάλυψης. Όσοι διάβασαν τα άστρα θεωρούν πως η ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών δείχνει πως αρχίζει το κεφάλαιο 12 της Αποκάλυψης, όπως αυτό περιγράφεται στη Βίβλο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2