iOS 11: Η νέα αναβάθμιση είναι εδώ - Αυτά είναι όσα σου προσφέρει!
Το iOS 11 φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο χρήσης του iPhone και του iPad!

Ομολογουμένως, οι αλλαγές που έγιναν στο νέο λογισμικό iOS δεν είναι τόσο εμφανισιακές όσο λειτουργικές. Η εμφάνιση του προγράμματος παραμένει η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις, ωστόσο, αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά, θα διακρίνεις περισσότερες αλλαγές.

Ας ξεκινήσουμε:

Πλέον, υπάρχει καλύτερος συγχρονισμός μηνυμάτων μεταξύ iOS και macOS, που σημαίνει πως -αν σβήσεις ένα μήνυμα σε συσκευή iPhone ή iPad, θα σβηστεί και από το Mac.

Έπειτα, η Apple βελτίωσε ιδιαίτερα την Siri και πλέον, θα ακούς μια πιο φυσική φωνή όταν της μιλάς. Ακόμη, θα μπορεί να κάνει και μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες όπως αγγλικά, κινέζικα, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.

Η Siri απέκτησε και άλλο ένα χαρακτηριστικό, όμως. Θα μπορεί να κάνει προτάσεις που θα ενδιαφέρουν τον χρήστη.

Το iOS 11 φέρνει, ακόμη, και το Files App όπου ο χρήστης θα μπορεί να διαχειριστεί τα αρχία του και να έχει μια εικόνα για το τι έχει αποθηκευμένο στη συκευή αλλά και σε μέρη όπως τα iCloud, Dropbox, OneDrive κλπ.

Στη συνέχεια, αξίζει να σημειωθεί πως το Control Center αλλάζει και πλέον θα είνα από πάνω προς τα κάτω και θα έχει διαθέσιμες όλες τις επιλογές και ρυθμίσεις.

Μεταξύ των αλλαγών που θα δούμε θα είναι και οι νέοι χάρτες εσωτερικοπύ για malls, εκθέσεις, αεροδρόμια αλλά και η επιλογή Do Not Disturb While Driving για ασφαλή οδήγηση.

Η πλοήγηση βελτιώνεται σημαντική καθώς η καθοδήγηση λωρίδων και τα όρια ταχύτητας θα σε βοηθούν να χρησιμοποιείς άγνωστους δρόμους με την ησυχία σου, χάρη στο προαναφερθέν “Do Not Disturb While Driving”.

H Apple φέρνει, επίσης, υποστήριξη για multi-room audio μεταξύ iPhones, iPads και third-party ηχεία.

Το Apple Music θα σου δείχνει τι ακούνε οι φίλοι σου, πράγμα που μπορείς να απενεργοποιήσεις για τον εαυτό σου.

Αλλαγές στο App Store

Στο App Store προστίθεται μια νέα καρτέλα με τις κυκλοφορίες που έκαναν θραύση την εκάστοτε ημέρα και θα ονομάζεται “Today”.

Οι χρήστες θα βρίσκουν tutorials και άλλο περιεχόμενο που αφορά στην επιλογή εφαρμογών.

Η νεα αναβάθμιση του iOS 11 θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iPhone και iPad μέσα από το σχετικό μενού που υπάρχει στα Settings.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;