H Γη είναι επίπεδη - Πώς αποδεικνύουν το επιχείρημα τους η ακόλουθοι της θεωρίας αυτής!
Η απάντηση είναι "με ιδιαίτερα παρανοϊκό τρόπο"!

Δεν πα να έχει περπατήσει ο άνθρωπος στο φεγγάρι, να έχουμε βίντεο, φωτογραφίες, μελέτες και άλλα πολλά, ορισμένοι ακόμα πιστεύουν πως η Γη είναι επίπεδη. Η θεωρία αυτή τους είναι, μάλιστα, τόσο αγαπητοί που θεωρούν ότι η άποψη περί σφαιρικότητας της Γης είναι μια παγκόσμια συνομωσία.

Οι άνθρωποι που ασπάζονται αυτήν την άποψη θεωρούν, ακόμη, πως οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τους παρακολουθούν και έτσι, προσφεύγουν σε πιο παραδοσιακές τακτικές για να περάσουν το μήνυμα τους.

Οι προσπάθειες τους έχουν εντατικοποιηθεί, ωστόσο, συχνά γίνονται με τις πιο παράδοξες μεθόδους.

Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό αφορά την εμπειρία του δρ. Stephen Voss, ενός ανθρώπου από την Νέα Ζηλανδία που βρέθηκε το Σάββατο σε μια παραλία της παρχίας Dunedin.

Εκεί, είδε μια πινακίδα όπου ο δημιουργός της εξηγούσε με 2 ζωγραφιές ΓΙΑΤΙ η Γη είναι επίπεδη.

Πώς;

Ο όρος που χρησιμοποιούμε, αναφέρει, είναι “sea level”  δηλαδή «επίπεδο της θάλασσας» και όχι «sea curve» δηλαδή «καμπύλη της θάλασσας». Δίπλα, ο φίλος μας συνιστά στους “υπνωτισμένους” να δουν στο Youtube ένα σχετικό βίντεο που ονομάζεται «200 proofs Earth is not a spinning ball» («200 αποδείξεις πως η Γη δεν είναι μια περιστρεφόμενη σφαίρα»).

Και κλείνει με ένα: «Ξυπνήστε!!!!»

Αυτοί οι άνθρωποι, γενικότερα, θεωρούν πως η Γη είναι ακίνητη ΚΑΙ επίπεδη, και ονομάζονται «flat-earthers». Τα βίντεο που ζητούν να δούμε είναι δημιουργίες του Eric Dubay, φανατικού οπαδού της θεωρίας, ο οποίος ζει στην Ταϊλάνδη, κάνει γιόγκα και διάφορα τέτοια.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2