H Talinda Bentley περνάει ένα άκρως σημαντικό μήνυμα μέσα από την τελευταία της δημοσίευση!

Δυο μήνες έχουν περάσει -σχεδόν- από τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, ο οποίος αφαίρεσε την ίδια του την ζωή.

Η χήρα του, Talinda Bentley, συγκρότησε τις δυνάμεις της και αποφάσισε να ανεβάσει στο Twitter ένα ιδιαίτερα προσωπικό βίντεο της οικογένειας της. Σκοπός της είναι να περάσει ένα σημαντικότατο μήνυμα: Η κατάθλιψη δεν ‘φαίνεται’.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Το επόμενο μου tweet είναι το πιο προσωπικό που έχω κάνει ποτέ. Σας το δείχνω για να γνωρίζετε πως η κατάθλιψη δεν έχει πρόσωπο ή διάθεση.”

Στην συνέχεια, ανέβασε ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων που βλέπουμε τον Bennington να γελάει και να δοκιμάζει ζελεδάκια με τα παιδιά του. “Αυτό είναι το πώς έμοιαζε η κατάθλιψη σε εμάς 36 ώρες προτού πεθάνει. Μας αγαπούσε ΤΟΣΟ πολύ και τον αγαπούσαμε,” πρόσθεσε, αναφερόμενη στην αυτοκτονία του τραγουδιστή στις 20 Ιουλίου.

https://youtu.be/KfIXLLRNLgo

Το σκληρό αυτό βίντεο αποδεικνύει, πράγματι, πως ορισμένες ψυχικές ασθένειες, όπως η κατάθλιψη, δεν εντοπίζονται εύκολα μέσα από την συμπεριφορά των ατόμων και πως ο μεγαλύτερος πόνος, πολλές φορές, κρύβεται πίσω από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα.

Για να ενισχύσει τα λεγόμενα της, η Talinda ανέβασε και μια οικογενειακή φωτογραφία από εκείνες τις ημέρες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;