Αυτό είναι το ένα πράγμα που μετανιώνει ο Ryan Gosling στην καριέρα του!
Και οι διάσημοι έχουν κάνει λάθη στην διάρκεια της ζωής τους!

O Ryan Gosling είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στο Hollywood, πράγμα που καθιστά δύσκολο να πιστέψουμε πως μετανιώνει για κάτι που έκανε στην καριέρα του, δεδομένου πως έφτασε εκεί που έφτασε.

Τελικά, όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε κάνει επιλογές σε νεαρή ηλικία που μετανιώσαμε αργότερα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του για το τεύχος Οκτωβρίου του The Red Bulletin, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως πλέον μετανιώνει για ένα πράγμα που παράτησε όταν ήταν παιδί και αυτό ήταν το μπαλέτο.

«Έκανα μαθήματα μπαλέτου αλλά ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να νιώθω άνετα με αυτό», αναφέρει ο Gosling, σύμφωνα με το Us Weekly.

«Ήταν δύσκολο για εμένα. Είχα την επιλογή να κάνω μπαλέτο ως παιδί, αλλά νόμιζα πως ήταν πολύ κοριτσίστικο. Οπότε δεν του αφιέρωσα τον χρόνο που θα έπρεπε. Αλλά πραγματικά εύχομαι να το είχα κάνει, επειδή μπορεί να ωφελήσει τρομερά τη ζωή σου», είπε ακόμη.

Σε μια άλλη συνέντευξη, όμως, το 2011,στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, είχε παραδεχτεί πως εξακολουθεί να κάνει μερικά μαθήματα μπαλέτου,χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

«Είμαι φρικτός. Όλοι οι άλλοι είναι καλοί εκτός από εμένα… Είμαι τόσο κακός και καθόλου ευλύγιστος που πρέπει να βγάζουν μια ειδικά μπάρα για εμένα όταν κάνουμε ασκήσεις barre», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;