Γυναικείο στήθος: 5 πράγματα που δεν γνωρίζεις!

Από neolaia.gr Team 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το γυναικείο στήθος συμβολίζει πολλά πράγματα!

Θηλυκότητα, μητρότητα, σεξ, μόδα, άπειρα πράγματα. Και όμως, γνωρίζουμε τόσο λίγα γι’ αυτό που είναι σχεδόν περίεργο. Παρακάτω θα συναντήσεις ορισμένα πράγματα για το γυναικείο στήθος που ούτε οι ίδιες οι γυναίκες δεν γνωρίζουν:

1. Στην Κίνα όλα γίνονται. Στην πολυτεχνική σχολή του Χονγκ Κόνγκ, μπορείς να σπουδάσεις σχεδιαστής σουτιέν. Κι εσύ ακόμα ψάχνεις δουλειά με μέλλον;

2. Οι τακτικές μαλάξεις στο στήθος μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση καρκίνου καθώς διεγείρεται η φυσική ανάπτυξη των κυττάρων και η αναπαραγωγή τους.

3. Ο αριστερός μαστός είναι τις περισσότερες φορές μεγαλύτερος. Είναι σύνηθες το ένα στήθος να είναι μεγαλύτερο από το άλλο και κατά 65% το αριστερό έχει αποδειχτεί να είναι εκείνο που τα καταφέρνει πάντα.

4. Το να κοιμάσαι μπρούμυτα επηρεάζει το μέγεθος, αλλά θέλει καιρό. Γι’ αυτό οι γιατροί συμβουλεύουν να βάζουμε ένα μαξιλάρι κάτω από το στήθος για υποστήριξη.

5. Το μέσο στήθος ζυγίζει μισό κιλό. Κάθε μαστός συμβάλει στο 4%-5% του σωματικού λίπους. Συνολικά, το στήθος καταλαμβάνει το 1% του συνολικού βάρους του σώματος.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486