Πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη ανα χώρα;
Αντέχεις να μάθεις;

Γνωστή εταιρία προφυλακτικών έκανε μια σημαντική έρευνα για να δώσει απάντηση σε μια απορία που μας ταλάνιζε καιρό.

Πόση ώρα κάνει σεξ η κάθε χώρα; Κάτα μέσο όρο έτσι;

Στη λίστα που δημοσιεύτηκε συμπεριέλαβαν προκαταρκτικά και την ίδια την πράξη μαζί προκειμένου να βγάλουν την μεγαλύτερη διάρκεια, η οποία ήταν 45 λεπτά.

Στην πρώτη θέση, επάξια, βρέθηκε ο μέσος όρος των Μεξικανών. Έτσι να γνωρίζετε πώς εάν θέλετε μεξικάνο λατίνο εραστή θα κάνετε σεξ για περίπου ¾ της ώρας.

Τώρα, όσον αφορά τη δεύτερη θέση, εκεί συναντούμε τους Ελβετούς, οι οποίοι μάλλον αποτελούν έκπληξη. Ο μέσος χρόνος τους είναι 42 λεπτά από τα οποία τα 21 είναι προκαταρκτικά.

Χάλκινο μετάλλιο για τους Έλληνες, οι οποίοι σύμφωνα με την έρευνα χάνουν για ένα λεπτό τη δεύτερη θέση από τους Ελβετούς και τερματίζουν στα 41 λεπτά συνολικού σεξ.

Σε απόσταση αναπνοής οι Ιταλοί που έχουν και τη φήμη των εραστών της Μεσογείου αλλά τερματίζουν στην τέταρτη θέση με 39 λεπτά, το λες μάχιμο βέβαια και αυτόν τον μέσο χρόνο. Στην πέμπτη θέση οι άλλοι λατίνοι Βραζιλιάνοι με μέσο χρόνο 38 λεπτά.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ισπανοί με 34 λεπτά, οι Γάλλοι και οι Ινδοί με 33 λεπτά και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά (12,3 και 16,6 αντίστοιχα).

Και τώρα η απάντηση στην απορία που όντως έχουμε όλοι.

Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ;
Οι Τζίνεϊ Γκαρντίνι και Έρικ Κόρτι, ερευνητές στο Behrend College της Πενσιλβάνια, ζήτησαν από πενήντα μέλη της Ένωσης για τη Θεραπεία και Έρευνα του Σεξ να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία. Στη συνέχεια φρόντισαν να συγκρίνουν τα αποτελέσματα με τα στοιχεία που είχαν αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τους πελάτες τους και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα για το πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ στην ιδανική περίπτωση (χωρίς τα προκαταρκτικά):

1-2 λεπτά είναι πολύ λίγα
3-7 λεπτά είναι αρκετά
7-13 λεπτά είναι το επιθυμητό
10-30 λεπτά είναι πάρα πολλά
3-13 λεπτά είναι το σύνηθες

Η ερωτική πράξη που διαρκεί 7 έως 13 λεπτά δίνει στη γυναίκα την ευκαιρία να φτάσει στην κορύφωση και στον άντρα την ικανοποίηση που χρειάζεται. Αυτό είναι αρκετό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;