Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου!

Αυτήν την Πέμπτη θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτές τις ταινίες:\

Annabelle: Creation

Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Βικτώρια και Αμπντούλ

Η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας Βικτώρια κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, (Αλί Φαζάλ), μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της.

Γυάλινο Κάστρο

Το ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες μια εκκεντρικής αλλά σφιχτά δεμένης από ανιδιοτελή αγάπη οικογένειας .Η βραβευμένη με Oscar® Brie Larson υποδύεται μια νέα γυναίκα που επηρεασμένη από τον ενθουσιώδη άγριο χαρακτήρα του κατά τα άλλα δυσλειτουργικού πατέρα της κατάφερε με φλογερή αποφασιστικότητα να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.

Ένα Κάποιο Τέλος

Ο Τόνι Γουέμπστερ ζει μια απομονωμένη και ήσυχη ζωή έως ότου βαθιά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια και τον αναγκάζουν να αναλογιστεί τα λάθη που έκανε ως νέος, την αλήθεια για την πρώτη του αγάπη και τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρε μια ολόκληρη ζωή πριν.

Bell’ Antonio

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο γοητευτικός Αντόνιο, αντικείμενο του πόθου κάθε θηλυκού, επιστρέφει από τη Ρώμη στη γενέτειρά του Κατάνια. Αν και πολιορκείται από όμορφες γυναίκες, αποφασίζει να παντρευτεί τη νεαρή Μπάρμπαρα, η οποία ανακαλύπτει πως, παρά τη φήμη του, είναι ανίκανος να εκπληρώσει τα… συζυγικά του καθήκοντα.

Πικάδερο

Άνεργοι και οι δύο, ο Γκόρκα και η Άνε αδυνατούν να βρουν ένα δικό τους σπίτι, αλλά ακόμη κι ένα ήσυχο μέρος για να κάνουν έρωτα. Όπως ολόκληρη η Ισπανία, έτσι και η δική τους σχέση δεν αργεί να βρεθεί σε κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;