Hμέρα Θετικής Ενέργειας 2017 Amita Motion: Πάνω από 65.000 για 12η συνεχόμενη χρονιά!
Είμαστε Θετική Ενέργεια!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, συμπλήρωσε 12 χρόνια γεμάτα, μουσική, χαρά και Θετική Ενέργεια. Πάνω από 65.000 φίλοι του brand είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία της μεγάλης γιορτής, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Amita Motion στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.
Με σύνθημα “Είμαστε Θετική Ενέργεια” και ελεύθερη είσοδο, η πιο θετική ημέρα του χρόνου, απέδειξε για μια ακόμα χρονιά γιατί θεωρείται ένα μουσικό γεγονός που απλά δεν πρέπει να χάσεις. Όχημα της φετινής γιορτής το αερόστατο, που συμβολίζει την ελευθερία, τη χαρά, τη θετική διάθεση, τη γιορτή, τα όνειρα, την ελπίδα, αλλά και την εσωτερική ανάγκη να πετάξουμε ψηλά!

Τα διαδραστικά events και τα παράλληλα happenings, τα πολύχρωμα αερόστατα και τα γιγάντια μπαλόνια που κατέκλισαν το χώρο, εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Πρωτότυπα παιχνίδια ευστοχίας, εντυπωσιακά face painting και πολλά υπέροχα δώρα υποδέχθηκαν το κοινό, ενώ καθένας από τους παρευρισκόμενους, είχε την ευκαιρία να αφήσει το «αποτύπωμά» του στο τεράστιο πολύχρωμο αερόστατο από χιλιάδες μικρά μπαλόνια που απογειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

Με το πιο μεγάλο χαμόγελο, το κοινό καλωσόρισε ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας. Στo stage βρέθηκε για να δώσει τον παλμό ο N.O.E και στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Mike με την Charis Savva και την Animado. Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik ενώ οι Kings ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion. Οι Radioact μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια και ο Αναστάσιος Ράμμος μας απογείωσε με τα τραγούδια του. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με καλοκαιρινή διάθεσή, μοιράζοντας στο κοινό εκατοντάδες μπάλες θαλάσσης, ανέβηκε στη σκηνή που γέμισε θετική ενέργεια. Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Πάνο Μουζουράκη και την Xenia Ghali σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση. Στο positive stage βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που μάγεψε το κοινό στην αρχή solo και στη συνέχεια με τον Dj Pitsi, σε ένα μοναδικό performance σε συνεργασία με τους The StarBoys. Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε δυναμικά μέσα από φωτιές και σε συνεργασία με τον Mark Angelo, τους The Players και τον Αναστάσιο Ράμμο ανέβασαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη με το απολαυστικό τους act. Οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία βρέθηκε επίσης στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και έδωσε τον παλμό. Οι ΜΕΛΙSSES με ένα εντυπωσιακό intro ανέβηκαν στη σκηνή και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό ερμηνεύοντας το “Κύμα”! Με την θετική τους ενέργεια απογείωσαν το μεγάλο αερόστατο γεμάτο μπαλόνια το οποίο πέταξε πάνω από το κοινό! Ακολούθησαν οι Playmen με τους Mad Mac, που εμφανίστηκαν στη σκηνή με μοναδικά led robots αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα.

Από τη μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι guest εμφανίσεις. Το κοινό υποδέχτηκε τους NERVO & DVBBS που βρέθηκαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για να χαρίσουν σε όλους μας την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία. Οι NERVO ενθουσίασαν το κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει με τις επιτυχίες τους, ενώ οι DVBBS αφού χόρεψαν συρτάκι με την ελληνική σημαία στους ώμους, ξεσήκωσαν το πλήθος με τις μουσικές τους και έκλεισαν τη συναυλία με τον καλύτερο τρόπο.
Η πιο Θετική Ημέρα του χρόνου έκλεισε εντυπωσιακά με την ανακοίνωση του Boy Band που αναδείχθηκε από το κοινό μέσα από τον διαγωνισμό Amita Motion Back 2 Bands. Το συγκρότημα που θα πραγματοποιήσει το πιο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα και θα απασχολήσει με τα τραγούδια του το μουσικό στερέωμα είναι οι The Players. Έχοντας στο πλευρό τους σε όλη την διαδικασία την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, υπέγραψαν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Universal Music, εμφανίστηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και το ταξίδι για το όνειρο μόλις ξεκίνησε!

Η Amita Motion προσβλέποντας σε ένα μέλλον που η Θετική Ενέργεια θα είναι “οδηγός” για τη νέα γενιά, φροντίζει κάθε της δράση να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Έτσι για ακόμα μια χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ανακυκλώθηκαν τα υλικά των χιλιάδων συσκευασιών που απόλαυσαν οι fans, και επιπλέον, η Amita Motion θα προχωρήσει όπως κάθε χρόνο στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;