Νιώθεις μια δυστυχία; Οι ειδικοί ξέρουν τι πρέπει να κάνεις!
Τα συναισθήματα δυστυχίας δεν είναι, βέβαια, κάτι το ευχάριστο.

Για τον περισσότερο κόσμο, οι στιγμές δυστυχίας ξεκινούν από το πουθενά. Το άτομο ξεκινά να γεμίζει με δυσάρεστες σκέψεις, τις οποίες δεν μπορεί να αποφύγει και οι οποίες του δημιουργούν πηγαίο άγχος.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις αυτήν την δυστυχία;

Συνήθως, προσπαθούμε να αποβάλλουμε τις κακές σκέψεις, σκεπτόμενοι κάτι θετικό. Ενδιαφέρον αλλά, όπως φαίνεται, αυτό είναι που ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο στο «Journal of Experimental Psychology», στην οποία συμμετεέιχαν 2.300 έφηβοι από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και την Κίνα που έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως το τι επιθυμούσαν να βιώνουν συναισθηματικά συχνότερ και τι σπανιότερα όπως και τι νιώθουν στην πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι που βίωναν λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης και ήταν πιο ικανοποιημένοι ήταν εκείνοι που άφηναν τον εαυτό τους να νιώσει κάθε συναίσθημα την στιγμή που τους ερχόταν. Κοινώς, εκείνοι που δεν το απέφευγαν ακόμη και αν ήταν αρνητικό.

Κάθε συναίσθημα, ακόμη και αν δεν είναι ευχάριστο, συμβάλλει στην ευτυχία μας όταν έρθει η στιγμή που θα νιώσουμε χαρούμενοι. Χωρίς τα κάτω, πώς θα υπάρξουν τα πάνω;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;