iPhone 8: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;
Εκτός από την τιμή, τι άλλο θα είναι διαφορετικό με το iPhone 8;

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές, η Apple θα παρουσιάσει 3 νέα μοντέλα iPhone τα οποία θα είναι το iPhone 8 και iPhone 8 Plus που θα είναι η εξέλιξη του iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα καθώς και το iPhone X το οποίο θα είναι το επετειακό μοντέλο της εταιρίας.

Μία από τις βασικές διαφορές του iPhone X από τα υπόλοιπα iPhone είναι η οθόνη.

Το επετειακό μοντέλο έχει οθόνη 5,8 ιντσών με κυρτά άκρα, η οποία θα βασίζεται στην τεχνολογία OLED. Επίσης, έχει κεντρικό πλήκτρο (σ.σ. πρακτικά θα είναι «κρυμμένο» κάτω από την οθόνη με την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος να στην πίσω πλευρά, έχει, όμως, αναγνώριση προσώπου και θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

Η άλλη μεγάλη διαφορά θα είναι η τιμή, καθώς το iPhone X εκτιμάται πως θα κινηθεί σε επίπεδα άνω των 1000 ευρώ, ενώ επιπλέον θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ποσότητες τουλάχιστον κατά τις πρώτες εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πού πιθανό να αργήσουμε να το δούμε στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη καινοτομία πάνω στο τηλέφωνο, το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδει σε τηλέφωνο.

Για παράδειγμα, οι υπέρυθρες κάμερες λέγεται πως θα επιτρέπουν στους επεξεργαστές να δουν τα πρόσωπα των ανθρώπων και στο σκοτάδι.

Δες εδώ: iPhone 8: Πώς θα ξεκλειδώνει χωρίς καν να το αγγίζεις;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;