Poke: Το νέο food trend που αναμένεται να ξεπεράσει το σούσι!

Από neolaia.gr Team 11 Σεπτεμβρίου 2017

Εν αρχή, οι πιο μεγάλες και χορταστικές μερίδες φαγητού!

Μιας και η Αθήνα μετατρέπεται σταδιακά σε Μέκκα του street και ethnic φαγητού, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα ανερχόμενο food trend που θα θέλαμε πού να έρθει στην χώρα μας.

Το Poke έχει προέλευση από την Χαβάη και ουσιαστικά, αποτελείται από ωμό ψάρι μαριναρισμένο, κομμένο σε κύβους. Στην Χαβάη, ο κόσμος το καταναλώνει είτε μόνο του είτε με ρύζι (το ίδιο που χρησιμοποιείται για το σούσι).

Σε άλλες χώρες, όπου ο κόσμος πειραματίζεται κιόλας, φτιάχνεται με κολοκύθι, κινόα αλλά και τόφου.

Today's special: The Alfalfa! Pt. Pleasant caught Porgy marinated in Wisefish sauce, with sugar snap peas, watermelon radish, cucumber, toasted sesame seeds, and house-pickled summer green tomatoes. Tastes like spring!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wisefish Poké (@wisefishpoke) στις

Here's something for you to look forward to this week 💯

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sweetfin (@sweetfin) στις

Hello gorgeous 😍 comment your fave poké combination below ⬇️⬇️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erin W 🍴 (@every_last_bite) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ