Kαι όμως αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές!
Και εάν αναρωτιόσουν...τα ζώδια και το σεξ πάνε κάπως έτσι: 

Παρθένος

Είναι ντροπαλοί αν όμως κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους τότε ένας παρθένος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα. Θεωρούν ότι η απιστία δεν συνδυάζεται με την αγάπη γι’ αυτό δύσκολα θα σας την κάνουν.

Η Παρθένος είναι ντροπαλή, μοιάζει πουριτανική, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως, είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες Παρθένοι, θεωρούν το σεξ υψηλή τεχνική.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσει.

Χρειάζεται ο παρτενέρ του να τον καταλαβαίνει αφού ο λόγος που κάνει σεξ δεν είναι πάντα σαφής. Η ιδέα του περιστασιακού σεξ τρομοκρατεί τον Αιγόκερω.

Τοξότης

Ποτέ δεν θα βαρεθείς το σεξ με ένα τοξότη! Θέλει να χαίρεται το σεξ και δεν θα το μετατρέψει σε μία βαρετή διαδικασία ποτέ. Είναι ζώδιο της φωτιάς που είναι πάντα έτοιμο για όλα!

Ζυγός

Ξέρουν να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμό και γενικά θεωρούν τον εαυτό τους ειδικό σε αυτά τα θέματα.  Χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και συχνά γίνονται επιθετικοί στο σεξ.

Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια.  Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια.

Η γυναίκα Ζυγός είναι έντονα θηλυκή και ενστικτώδης επιδειξίας. Το ξελόγιασμα θεωρεί ότι είναι τέχνη και όχι παρενόχληση.

Υδροχόος

Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού για έναν Υδροχόο. Του αρέσει να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούρια πράγματα στην σεξουαλική του ζωή.

Οι Υδροχόοι δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί. Πρόσεχε γιατί ένας εξεζητημένος Υδροχόος μπορεί και να γίνει σαδιστής.

Λέων

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Στο Λέοντα που είναι και το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς, αρέσει το σεξ όσο και στον Κριό. Με μια μικρή διαφορά. Του αρέσει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο

Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί.

Σκορπιός

Είναι ευαίσθητος και περιμένει να λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα του δίνουν. Έχει αναπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο και για να απολαύσεις το σεξ μαζί του δεν έχεις παρά να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

 Καρκίνος

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί.  Το σεξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο.

Ταύρος

Οι ταύροι είναι από τα πιο αισθησιακά ζώδια γι’ αυτό αντιμετώπισέ τους με την απαιτούμενη προσοχή! Μοιάζει ήρεμος και συγκροτημένος, όμως μέσα του η φωτιά σιγοκαίει. Αν και στην αρχή θα προτιμήσει ένα ρομαντικό απόγευμα κι ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, απολαμβάνει το σεξ με το σωστό παρτενέρ.

Ιχθείς

Είναι αρκετά αισθησιακοί και δημιουργικοί και σίγουρα με έναν ιχθύ στο πλάι σου θα ζήσεις κάθε ερωτική σου φαντασίωση! Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ κάθε στιγμή.

Κριός

Η σεξουαλική επαφή αποτελεί για αυτόν τον σημαντικότερο κομμάτι σε μία σχέση και τη διεκδικεί πάντα ακόμα και αν εσείς δεν θέλετε. Είναι ικανός να κατεβάσει τις πιο απίθανες ιδέες και να σε πάει εκεί που δεν έχεις τολμήσει ποτέ.

Δίδυμος

Για τους διδύμους πάντοτε είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ όπως επίσης και το κατάλληλο μέρος! Πάντα αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την τέλειο εμπειρία. Γι’ αυτούς η σεξουαλική ζωή είναι μία συνεχής αναζήτηση.

Πηγή: govastileto.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;