Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Άρης στην Παρθένο
Άρης στην Παρθένο και εβδομαδιαίες προβλέψεις. Κινήσεις με χειρουργική ακρίβεια. Από την Λίλιαν Σίμου

Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017

Δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ο Άρης βρίσκεται ήδη στο ζώδιο της Παρθένου από την 6η του μηνός και θα παραμείνει ως την 22α Οκτωβρίου.

Ο Άρης είναι ένας από τους προσωπικούς πλανήτες που εκφράζει τη δράση, την πρωτοβουλία, το δυναμισμό, την τόλμη, τη φυσική ενέργεια και τη σεξουαλικότητα. Με δύσκολες όψεις μπορεί να δείξει την ανυπομονησία, την επιθετικότητα, το θράσος και τα ατυχήματα.

Στην Παρθένο, ο Άρης αποκτά πρακτικό πνεύμα, εμμονή στη λεπτομέρεια, συστηματική εργασία, έντονη παραγωγικότητα, και κατά συνέπεια, ανταγωνιστικότητα, άγχος, διαπληκτισμούς, έμφαση σε λεπτές πτυχές για κάθε σημαντικό μας θέμα.

Σηματοδοτεί την αγωνία της επιβίωσης, μέσα από μία δράση που θα είναι διαρκώς περισσότερο αγχωτική και μπορεί να φθάσει στην υποχόνδρια επιμονή.

Είναι κατάλληλη θέση για να περιγράψει μία δραστηριότητα που κινείται στα πλαίσια της ακρίβειας, της συνέπειας, της σχολαστικής προσοχής, της οργάνωσης και της μεθοδικότητας.

Η αβεβαιότητα – όμως – για την σωστή ή μη, αξιοποίηση των προσόντων είναι διαρκής.

Οι υποθέσεις που σχετίζονται με την δράση μας αργοπορούν ή καθυστερούν, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν … «τέλειο».

Καθώς είναι φυσικό να έχουμε παροδικά ένταση και νευρικότητα, οι αψιμαχίες και τα παράπονα διογκώνονται, δημιουργώντας σύγχυση. Ζητήματα που ήταν ως χθες ανενεργά στη ζωή μας, τώρα τονίζονται και υπογραμμίζονται.

Θα είναι σημαντικό να διακόπτουμε την ρουτίνα της καθημερινότητας, προκειμένου να ξεκουράσουμε πνεύμα και σώμα και να ανακτήσουμε δυνάμεις.

Κάθε λεπτομέρεια δεν είναι απαραίτητο να μας απασχολεί και η επικριτική συμπεριφορά, γίνεται καυστική. Ας έχουμε ανεκτική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, αλλά και στον εαυτό μας.

Χρειάζεται να είμαστε δίκαιοι με όσους έχουν μία κατώτερη θέση από τη δική μας, είναι εξαρτημένοι από εμάς ή σε αδυναμία.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης. Ο συνδυασμός τους μας οδηγεί στην δράση μέσω της προσφοράς, της υπηρεσίας στον συνάνθρωπο, της εργασίας και του μόχθου.

Λόγω του ότι το ζώδιο συνδέεται με την υγεία, η διατροφή είναι σημαντικό να μην είναι βαριά, με πολλά μπαχαρικά ή πολύ κρέας. Αντίθετα, πρέπει να συνδυάζει τα λαχανικά. Ευαισθησίες στην υγεία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο εντερικό σύστημα.

Η άσκηση στην Φύση θα ήταν ιδανική, για να επανέλθουμε σε καλή ισορροπία. Αλλά αν αυτό δεν είναι εύκολο για πολλούς από εμάς, τότε θα ήταν σημαντικό να έχουμε μία δραστηριότητα κοντά στην Φύση, για παράδειγμα ένα περίπατο, μία ενασχόληση με τα λουλούδια στις γλάστρες μας.

Η ανάγκη να εναρμονιστούμε με ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής και την ίδια τη Φύση, μπορεί να δούμε ότι ενισχύεται, μέσα από την επαφή με τα ζώα, οπότε αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να προσφέρουμε την αγάπη και την φροντίδα μας σε ένα ζωάκι συντροφιάς, ή ένα αδέσποτο.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσής του ο Άρης στην Παρθένο θα έχει τις κάτωθι όψεις:

16 Σεπτεμβρίου: σύνοδος με την Ερμή

Οξύνοια, ιδέες, έντονες συζητήσεις. Προσοχή στις διαφωνίες, ή στα μικρο-ατυχήματα.

25 Σεπτεμβρίου: Αντίθεση προς τον Ποσειδώνα

Ας προσέχουμε δόλιες κινήσεις, ατυχήματα με νερό ή αέριο και την αποκάλυψη μίας προδοσίας. Γενικά, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν λάθη.

1 -2 Οκτωβρίου: Τρίγωνο προς τον Πλούτωνα

Οι δύο πλανήτες ενώνουν την δυναμική τους και προσφέρουν ευχέρεια σε κάθε μας κατάκτηση ή τολμηρό εγχείρημα. Επομένως είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος όπου σε φυσικό επίπεδο θα αναζωογονηθούμε και σε ό,τι αφορά τους στόχους, θα μπορούμε με κατάλληλο σχεδιασμό, να πετύχουμε.

10- 12 Οκτωβρίου: Τετράγωνο προς τον Κρόνο στον Τοξότη

Δύσκολη όψη, καθώς δημιουργεί ένταση, αντιπαλότητα, άγχος, επιθετική συμπεριφορά και μελαγχολική διάθεση.

15 -16 Οκτωβρίου: Αντίθεση προς τον Χείρωνα

Το παιδικό μας τραύμα βγαίνει στην επιφάνεια, από ανούσιες λεπτομέρειες. Οι συνειρμοί πονούν και μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα με μία διαφοροποίηση στον τρόπο σκέψης. Οι δύο αυτές ημέρες, απαιτούν προσοχή στις προσωπικές σχέσεις, γιατί θα προβάλλουμε ή θα μας προβάλλουν, συμπλέγματα. Οι ενεργειακές θεραπευτικές μέθοδοι ευνοούν την αποφόρτιση και προωθούν την εξέλιξή μας.

16-17 Οκτωβρίου: Χιαστί προς τον Ουρανό

Έλλειψη υπομονής μετά από ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο υπήρξαν προβλήματα και εντάσεις που δεν εκδηλώθηκαν. Ίσως μας εκπλήξουν ή εκπλήξουμε με τις παρατηρήσεις μας και τα σχόλια. Προσοχή σε ατυχήματα, αν υπάρχει νευρική ένταση ή κόπωση.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον Άρη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου

Κριός – από παρορμητικός – εγκρατής

Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες.

Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας.

Αρνητική εμπειρία:

Αν είχατε κάνει καυστικά σχόλια στον χώρο της εργασίας, τότε αυτά επιστρέφουν σ’ εσάς. Αν πάλι είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος. Προσέχετε την αγνωμοσύνη από άτομα που βοηθήσατε στο παρελθόν. Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Ταύρος – από αισθηματίας – ρεαλιστής

Η δημιουργικότητά σας θα μειωθεί και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα για να το αντισταθμίσετε. Τα φλερτ δε θα λείψουν αλλά δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια, γι’ αυτό μην επενδύσετε συναισθηματικά, αλλά και μην βγάλετε τώρα όλα τα παράπονά σας. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που δεν ολοκληρώσατε.

Αρνητική εμπειρία:

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης θα φέρουν τριβές. Αν είχατε ρισκάρει πολλά, ίσως απογοητευθείτε τώρα.

Δίδυμοι – από επικοινωνιακός – διπλωμάτης

Η ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στην οικογένεια Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν. Μία επισκευή που αμελήσατε να κάνετε στο σπίτι, τώρα θα σας προβληματίσει, καθώς θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Αρνητική εμπειρία:

Οι σχέσεις με την οικογένεια έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα προσωπικά σας λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση. Η ένταση δεν θα είναι υποφερτή πλέον στο στενό σας περιβάλλον.

Καρκίνος – Από αιθεροβάμων – ρεαλιστής

Σύγχυση, νεύρα και τριβές θα σας κουράσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση και τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Αποφύγετε γραπτές συμφωνίες αυτή την εποχή, για επαγγελματικούς λόγους.

Αρνητική εμπειρία:

Ανάμεσα στις ασχολίες με βιβλία ή γράψιμο, είχατε αφήσει ημιτελή κάποια σας έργα, αν είστε δημιουργοί, ή κάποιες μελέτες, αν ήσασταν σπουδαστές. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου. Ένα ταξίδι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε λεπτομέρειες, ή να το σκεφθείτε καλύτερα.

Λέων – Από λιοντάρι – γατάκι

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας.

Αρνητική εμπειρία:

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας.

Παρθένος – Από σχολαστική – ευπροσάρμοστη

Ο Άρης θα σας γεμίσει με δυναμισμό και ενέργεια. Κατά την πορεία του θα πρέπει να ελέγξετε αυτήν την παρόρμηση και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.

Αρνητική εμπειρία:

Δοκιμάζετε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, στην αμεσότητα και στην ετοιμότητα. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Ζυγός – Από νηφαλιότητα σε ψυχική εγρήγορση

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεστε σε παρασκηνιακές κινήσεις, δολοπλοκίες και κρυφά μυστικά που σας αφορούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τις τριβές και να αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις. Ο εσωτερικός διάλογος ή ανάλογες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βρείτε ψυχική ηρεμία και σωματική ανάταση.

Αρνητική εμπειρία:

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός – Από καυστικός – πράος

Αντισταθείτε στην προδιάθεση της επιθετικότητας που σας κυριεύει. Θα φανείτε σκληροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους κατά την διεκδίκηση των στόχων σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την καυστικότητα των σχολίων σας και να μην είστε απόλυτοι, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς με τους γύρω σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον φιλικό ή μέσα στις ομάδες που ίσως ανήκετε. Σχέδια που αργοπορούν, σας δίνουν την ευκαιρία να τα μελετήσετε στις λεπτομέρειες.

Αρνητική εμπειρία:

Η δυσκολία θα έρθει από το θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Εσείς ή κάποιος άλλος από τον φιλικό περίγυρο, θα απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις. Δείτε την θετική πλευρά, σε ό,τι σας αφορά, βγαίνετε κερδισμένοι γνωρίζοντας πως δεν σχολιάζουμε ή δεν κάνουμε κακή κριτική, σε ό,τι τον αφορά, θα ήταν καλό να εκτιμήσει τη φιλία και την πίστη σας…

Τοξότης – Από ανεξάρτητος – συγκαταβατικός

Μην παρασυρθείτε από την απρόσμενη ενέργεια και την έντονη διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα ώστε να αποκτήσετε την προβολή και την αναγνώριση που πάντοτε αποζητούσατε. Μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει να αποφευχθούν λάθη και τριβές. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει.

Αρνητική εμπειρία:

Ανοίγοντας τα φτερά σας για να κατακτήσετε μία θέση στην κοινωνία, ξεχνάτε το μέτρο και την ταπεινότητα. Η απάντηση σε όποια σας υπερβολή, έρχεται αυτή την περίοδο και συχνά προσπαθείτε για αποτελέσματα κατώτερα των φιλοδοξιών σας. Κατά συνέπεια, μάθετε στην λιτή και απλή συμπεριφορά, αλλά και να εργάζεστε περισσότερο για να αναγνωριστείτε, με ουσία κι όχι πομπώδη αυτό-προβολή. Επίσης, θα αναγκαστείτε να μάθετε να δέχεστε την κριτική των άλλων.

Αιγόκερως – Από πνευματικότητα σε μετριοπάθεια

Μέσα από την απαράμιλλη τάση για πνευματική ανάπτυξη, μέσα από ταξίδια ή σπουδές, η ανάγκη που θα σας διακατέχει οδηγεί να διατηρήσετε επιφυλάξεις για το σκοπό τους ή την χρησιμότητά τους. Μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά διατηρήστε κριτικό πνεύμα για όλα όσα σας περιβάλλουν. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων. Προσοχή σε θέματα που θα χρειαστούν νομική κάλυψη.

Αρνητική εμπειρία:

Απολογισμός πάνω στις επιλογές της γνώσης, αλλά και πάνω στην επιλογή του «δασκάλου» για να αποκτηθεί αυτή η γνώση. Λεπτομέρειες που θεωρήσατε ανούσιες, σήμερα σας ενοχλούν, αλλά …σας διδάσκουν!

Υδροχόος – από πρωτοπόρος – σκεπτικιστής

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε την επαναστατικότητά σας και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις. Μην επενδύσετε χρήματα αυτή την εποχή, αλλά αντίθετα, κλείστε λογαριασμούς. Δεν αποκλείεται να σας επιστραφεί ένα χρέος.

Αρνητική εμπειρία:

Αν πιστέψατε πως τα αποκτήματα είναι η δύναμή σας, ενδέχεται τώρα να αμφισβητήσετε την άποψη αυτή. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε τα δεδομένα των αξιών σας και να αποκτήσετε διαφορετική οπτική πάνω στον λόγο της ύπαρξής σας.

Ιχθείς – από ονειροπόλος – στοχαστικός

Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε. Αποφύγετε συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε συμβιβαστικοί και διαλλακτικοί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα και να μην ενταθούν τα προβλήματα. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές επιλογές και οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Συμφωνίες και συνεργασίες, περνούν κρίση.

Αρνητική εμπειρία:

Το πόσο ήσασταν ή όχι συνεπείς με τις σχέσεις σας στο παρελθόν, φέρνει τώρα τα αποτελέσματά του. Επομένως, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ίδια σας την συμπεριφορά, απέναντι σε όσους μοιράζονται το έργο της ζωής σας. Μάθετε από τις αποκαλύψεις στον γάμο ή στην συνεργασία σας και προχωρήσετε προσεκτικά στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;