6 τρας ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις!
Η ποιότητα είναι για τους ερασιτέχνες!

Όταν μιλάμε για τρας ταινίες, σκεφτόμαστε κατευθείαν πως κάποιος έκατσε και έγραψε μια ταινία ΤΟΣΟ κακή που ήταν τελικά καλή. Όχι ποιοτικά βέβαια αλλά είχε μια πλευρά που δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα μας διασκεδάσει.

Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά με τις κωμωδίες ή τις cult ταινίες ή τα b-movies ή τελοσπάντων οτιδήποτε low budget. Πάμε λοιπόν στα «άδυτα» του αμερικάνικου κινηματογράφου.

Pink Flamingos (1972)

To Pink Flamingos αποτελεί την απόλυτη 70s τρασιά χάρη στους πρωταγωνιστές-καρικατούρες, τους απίστευτους διαλόγους, το περίεργο χιούμορ και τις ασύλληπτες επιλογές των χαρακτήρων. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ilsa, She-Wolf of the SS

Μιλώντας για τρας είναι δύσκολο να αποφύγει κανείς την Ilsa, την Γερμανίδα ναζί που αντλεί ευχαρίστηση από τα εγκλήματα της.

https://youtu.be/f1K49rYSx4k

Shaktopus (2010)

Σε αυτή τη ταινία ζούμε μεγάλες στιγμές υπό την απειλή ενός πλάσματος που είναι 50% καρχαρίας και 50% χταπόδι. Αρχικά κατασκευάστηκε ως στρατιωτικό όπλο και κοίταξε να δεις πώς τα έφερε η ζωή, δε θα το πιστέψετε, ξέφυγε από τον έλεγχο και άρχισε να σπέρνει τον πανικό! Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο -δεν θα το λέγαμε ακριβώς διάσημος- αδερφός της Julia Roberts, Eric.

Mega Shark vs Giant Octopus

Καταλαβαίνετε ότι η προηγούμενη ταινία μάλλον εμπνεύστηκε από αυτή, καθώς ένας καρχαρίας παλεύει με ένα χταπόδι για άγνωστους λόγους και φυσικά σπείρουν τον πανικό. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αν και θα δίναμε ένα προβάδισμα στον καρχαρία, καθώς κάνει την υπέρβαση και πηδάει έξω από τη θάλασσα δαγκώνοντας ένα περαστικό αεροπλάνο. Κοίταξε να δεις κάτι πράγματα.

Birdemic: Shock and Terror

Ο,τι και να πει κανείς γι’ αυτή τη ταινία είναι λίγο. Μιλάμε πιθανόν για την κορωνίδα των trash ταινιών. Όταν στις άλλες υπάρχει budget και πολεμάνε χταπόδια με καρχαρίες ή με κάποιο τρόπο συνδυάζονται, εδώ οι ήρωες του trash κινηματογράφου γυρίζουν ταινία με κάμερα κινητού. Παράλληλα είναι προφανές ότι ο τύπος που έγραψε το σενάριο δεν είναι καν Αμερικάνος και φυσικά δεν υπήρχε το budget για να προσληφθεί κάποιος να το διορθώσει. Ενοχικά απολαυστική ταινία.

 

 

Troll 2

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του troll 1, ήρθε το troll 2 για να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου κινηματογράφου ή και όχι. Για να καταλάβετε για τι περίπτωση μιλάμε, η ταινία αυτή έχει ψηφιστεί επίσημα ως η χειρότερη όλων των εποχών. Επομένως, τα λόγια προφανώς και είναι περιττά. Εάν φτάσατε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι εδώ, τότε δεν έχει καν νόημα να σας πω την υπόθεση της ταινίας, πρέπει πολύ απλά να την δείτε αμέσως.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;