5 λόγοι που δε γίνεται να χάσεις το Beach House Festival του Bolivar Beach Bar!
Το Bolivar Beach Bar ετοιμάζει ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πάρτυ στην άμμο και θα είναι ΟΛΟΙ εκεί.

Το Bolivar Beach Bar μας χάρισε ένα καλοκαίρι ΓΕΜΑΤΟ events, μουσικάρες και είπε να το κλείσει όσο πιο δυναμικά γίνεται. Γι’ αυτό το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου υποδέχεται μερικά από τα πιο “καυτά” ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής.

Ας δούμε 5 λόγους που απλά δε γίνεται να το χάσεις.

1.Γιατί ήρθε επιτέλους η ώρα να ακούσεις την μοναδική Maya Jane Coles από κοντά – Αφού εγκρίνουν οι Depeche Mode δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. 

Η και ναι:

Η μια και μοναδική Maya Jane Coles έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με σκοπό να βάλει φωτιά στα dexx του Bolivar, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παρουσία της ως το επίσημο support act των Depeche Mode στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο “Global Spirit” Tour και μάλιστα στην ευλογημένη συγκυρία να έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες το νέο και 2ο κατά σειρά album της.

Η εμπιστοσύνη των Depeche μιλά από μόνη της για την αξία και καταξίωση της υπέροχης αυτής Βρετοναγιαπωνέζας.

2. Γιατί ο Ολλανδός Joris Voorn είναι δεδομένο ότι θα σε ξεσηκώσει 

Μαζί της η Ολλανδική ηλεκτρονική υπερδύναμη κι ίσως ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Ευρωπαίος εκπρόσωπος των underground house και techno που ακούει στο όνομα Joris Voorn.

Ο Joris Voorn αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη της Ολλανδίας αυτή τη στιγμή στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή κι εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ευρωπαϊκή underground house και techno σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο Άμστερνταμ, μια από τις βασικές πρωτεύουσες της ηλεκτρονικής σκηνής, είναι γνωστό πως ελάχιστοι καλλιτέχνες καθορίζουν τις μουσικές επιρροές που ορίζουν την underground techno σκηνή της πόλης, περισσότερο από τον Joris Voorn. Κέρδισε διεθνή αναγνώριση με το “Muted Trax” EP, το όποιο ακολούθησε το σπουδαίο “Lost Memories” EP. Η συνέχεα του ως ‘Lost Memories Part 2’ περιλάμβανε το εκπληκτικό κομμάτι “Incident”. Στη συνεχεία κυκλοφόρησε 3 συνεχόμενα σπουδαία album τα “Future History” [2004], “From A Deep Place” [2007] και το πιο πρόσφατο “Nobody Knows” [2014] που ψηφίστηκε καλύτερο ηλεκτρονικό album της χρονιάς από το περιοδικό Billboard στην Αμερική. Πολυπράγμων αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του modern-art καλλιτέχνη και tech-savvy touring DJ. Αιωνία ερωτευμένος με την underground techno, αλλά και λάτρης της φωτογραφίας, της αρχιτεκτονικής και γενικά της σύγχρονης τέχνης.

3. Για το υπόλοιπο line up που είναι…φωτιά!

Στο εκρηκτικό line up συμμετέχουν η αισθητική, σκληρή και ονειρώδης Kim Ann Foxman και ο πάντα απρόβλεπτος Sailor & I. Το Beach House Festival εδώ και μερικά χρόνια δικαιότατα έχει εδραιωθεί ως το κυρίαρχο χορευτικό ραντεβού του καλοκαιριού έχοντας πάρει τις διαστάσεις μιας μεγάλης μουσικής γιορτής η οποία αγγίζει τα όρια της Pop!

εγαλωμένη στη Χαβάη η Kim Ann Foxman ξεκίνησε ως τραγουδίστρια αλλά ασχολήθηκε παράλληλα και με τα dj set κι εξελίχτηκε σε μια από τις καλύτερες και πιο ισχυρές παραγωγούς στη νύχτα της Νέας Υόρκης. Οι παραγωγές της Kim Ann Foxman αντανακλούν την αυθεντική της προσέγγιση, η οποία γίνεται αισθητή από όλους όπου κι αν παίζει. Χωρίς να παρασύρεται από μόδες και τάσεις, η Foxman κτίζει πάνω σε νοσταλγικούς δίσκους της νεότητας της για να δημιουργήσει τον δικό της μοναδικό και δυναμικό ήχο. Σαν παραγωγός προσφέρει catchy hooks και μελωδείες που στοιχειώνουν, ενώ ξεχωρίζει καθώς μπορεί να συνδυάσει σε όλα αυτά τις φωνητικές τiς ικανότητες.
Πίσω από το όνομα Sailor & I κρύβεται ένα ορυχείο ήχων και μελωδιών, που φέρνουν στο μυαλό μελαγχολικά, φιλόδοξα και πλούσια ορχηστρικά τραγούδια από Sigur Ros ή Bon Iver, όσο ταυτόχρονα και τους deep Balearic techno class DJ – παραγωγούς όπως οι Solomun και Dixon. Ο Σουηδός αυτός τραγουδιστής, παραγωγός και πολυοργανίστας που ακούει στο όνομα Alexander Sjodin χωρίς αμφιβολία δε χωρά εύκολα, ούτε ταιριάζει με κάποιο από τα αρχέτυπα που κυριαρχούν στην ηλεκτρονική μουσική. Ενώνοντας ηλεκτρονική dance και pop ο Sjödin’s a χτίζει προοδευτικά ένα deep house σφυγμό, εμπλουτίζοντας τον με τεράστιες ποσότητες συνθετικής μελωδίας!

4. Γιατί πόσο εύκολα γίνονται ΤΕΤΟΙΑ events στην Ελλάδα; 

Αυτό. Δε χρειάζεται καν να πω κάτι άλλο.

5. Γιατί είναι στο Bolivar Beach Bar που όπως και να το κάνουμε είναι εγγύηση. 

Όλο το καλοκαίρι εμπιστευόμαστε το Bolivar γιατί ξέρουμε πως ότι λένε, το κάνουν. Και μας υπόσχονται το απόλυτο ηλεκτρονικό φεστιβάλ, ε θα υποκύψουμε, δεν έχουμε επιλογή!

Event Info:
Doors Open: 20:00
Είσοδος: Προπώληση: 15€ | Ταμείο: 20€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;