Ακόμη και ο Jared Leto έχει μπερδευτεί σχετικά με το τι θα γίνει με τον Joker!
Η Warner Bros. και η DC έχουν τόσες ιδέες για τον Joker που μπέρδεψαν ακόμη και τον πρωταγωνιστή!

Ο αστέρας του Suicide Squad, Jared Leto, μίλησε πρόσφατα στο ODE σχετικά με τα νέα project που βρίσκονται στα σκαριά για τον Joker. Εκεί, αποκάλυψε πως είναι εξίσου μπερδεμένος με το κοινό σχετικά με το τι θα γίνει.

Αρχικά, αναφέρεται πως θα υπάρξει μια ταινία για τον Joker και το πώς ξεκίνησε, η οποία δεν θα ανήκει στο σύμπαν της DC και στο οποίο δεν θα πρωταγωνιστεί ο Leto.

Μετά, λένε πως θα υπάρξει ένα spinoff αφιερωμένο μόνο στον Joker και την Harley Quinn όπου θα παίζουν Margot Robbie και Jared Leto.

Η δημοσιογράφος Melissa Nathoo ρώτησε, λοιπόν, τον Leto:

“Είμαι λίγο μπερδεμένη σχετικά με το τι συμβαίνει στο σύμπαν της DC αυτήν την στιγμή. Υπάρχει μια νέα ταινία Joker που ετοιμάζεται στην οποία δεν θα πάρεις μέρος ΑΛΛΑ θα πάρεις μέρος στην ταινία του Joker με την Harley Quinn;”

Ο ηθοποιός απάντησε: “Έτσι νομίζω. Είμαι λίγο μπερδεμένος αλλά ναι, υπάρχουν ένα δυο πραγματάκια που δρομολογούνται αυτήν την στιγμή στον κόσμο της DC. Λατρεύω τον Joker, είναι απίστευτος χαρακτήρας και έχει πολύ πλάκα να τον υποδύομαι. Αλλά πρόκειται για ένα μεγάλο σύμπαν και, όταν παίζεις τον Joker, δεν υπάρχει “ιδιοκτησία” του χαρακτήρα. Έχεις την τιμή να κρατάς το μπαστούνι για λίγο και να το πέράσεις στον επόμενο. Υπάρχουν άλλες ταινίες στα σκαριά και περιμένω με ανυπομονησία να δω πώς θα είναι.”

 

Ο Leto αναμένεται πως θα παίξει τον Joker και στην συνέχεια του Suicide Squad, που ανήκει στην DC, και πλέον έχει σκηνοθέτη τον  Gavin O’Connor.

 

Μόλις μάθουμε κι άλλες πληροφορίες, θα επιστρέψουμε να σε ενημερώσουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;