Game of Thrones: Τι θέλουν οι White Walkers; 5 δημοφιλείς θεωρίες για τον σκοπό τους!
Κάθε χαρακτήρας στο Westeros έχει έναν σκοπό. Ποιος είναι εκείνος των White Walkers;

Ο Littlefinger είναι μαριονετοπαίχτης. Ο Varys παίζει το παιχνίδι της επιβίωσης. H Cersei θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει βασίλισσα. Οι White Walkers δεν κινούνται μακριά από αυτόν τον κόσμο.

Παρότι το Game of Thrones έχει επικεντρωθεί περισσότερο στις περιπέτειες των πρωταγωνιστών σαν την Daenerys και τον Jon, ο Night King και ο στρατός του έχουν αρχίσει να παίζουν σημαντικό ρόλο στα ανθρώπινα ζητήματα.

Ο στόχος των White Walkers, όμως, δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρος.

Το μόνο που έχουμε είναι μερικές γενικές πληροφορίες πάνω στο πώς λειτουργούν.

 

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιος είναι ο σκοπός του πολέμου που έχουν ξεκινήσει, αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες:

  • Δραπετεύουν από την “φυλακή” που τους ανάγκασαν να ζουν

Σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit, Sanomiya, οι White Walkers μπορεί απλά να προσπαθούν να δραπετεύσουν από μια φυλακή που βρίσκονται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Το Τείχος που χωρίζει το Westeros από τα παγωμένα τοπία του Βορρά λειτουργεί ως φυσικό και μαγικό εμπόδιο που εμποδίζει τους Άλλους από το να φύγουν. Πρακτικά, είναι εγκλωβισμένοι σε ένα μέρος ενάντια στην θέληση τους, πράγμα που μάλλον τους είναι δυσάρεστο.

  • Θέλουν ό,τι και οι άλλοι: Να ηγηθούν

Αν ένας σκοπός είναι δημοφιλής μεταξύ των χαρακτήρων του Game of Thrones είναι η επιθυμία για εξουσία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να βρεθούν στον Σιδερένιο Θρόνο και να ηγηθούν. Ο χρήστης SSWBGUY του Reddit θεωρεί πως ο Night King μάλλον θέλουν το ίδιο.

  • O Night King έρχεται να διεκδικήσει την θέση του ως Βασιλιάς του Βορρά

Μια θεωρία που πρότεινε ο Megatron_McLargeHuge στο Reddit αναφέρει πως ο Night King είναι αρχαίος Stark που επιθυμεί να γυρίσει στο Winterfell και να ανακτήσει τον τίτλο του ως Βασιλιάς του Βορρά. Η θεωρία βασίζεται στην μυθολογία της σειράς που αναφέρει πως το Τείχος χτίστηκε από έναν Stark, γνωστό ως Bran the Builder, και πως αυτός μπορεί να συνδέεται με τους White Walkers.

  • Επιτίθενται εξαιτίας της διάλυσης μιας αρχαίας συμφωνίας

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως ο Τελευταίος Ήρωας, που τερμάτισε τον πρώτο πόλεμο με τους White Walkers, ήταν ένας σπουδαίος πολεμιστής, ικανός να τους νικήσει σε μάχη. Ωστόσο, η θεωρία που σκαρφίστηκε ο Redditor c_forrester_thorne αναφέρει πως ο αρχαίος ηγέτης ήταν μάλλον καλός διπλωμάτης. Ο Last Hero διαπραγματεύτηκε μια ανακωχή με τον εχθρό. Έτσι, μπορεί να υπογράφτηκε μια συμφωνία να συνυπάρχουν όλα τα πλάσματα της περιοχής.

Τα Children of the Forest συμφώνησαν να σταματήσουν να παράγουν μαγεία με βάση την φωτιά και να μείνουν νότια του Τείχους ενώ οι White Walkers υποσχέθηκαν πως θα έμεναν βόρεια του Τείχοηυς.

Ωστόσο, οι δεύτεροι να θεωρούν πως η συμφωνία έχει “σπάσει” πια.  Αν σκεφτείς πόσους οπαδούς έχει η Dany που επανέφερε τους δράκους στην ζωή και πόσους έχει ο Lord of Light, μάλλον οι White Walkers θέλουν να εξισορροπήσουν την κατάσταση.

  • Απλά κάνουν την δουλειά τους

Ο Night King δημιουργήθηκε από τα Children of the Forest ως ένα όπλο μαζικής καταστροφής, το οποίο θα τους βοηθούσε να πολεμήσουν κατά των Πρώτων Ανθρώπων. Μπορεί, απλά, οι White Walkers να συνεχίζουν να διεκπεραιώνουν τον σκοπό που τους δόθηκε.

Οι δημιουργοί της σειράς έχουν εξηγήσει εξάλλου πως ο Night King δεν είναι σατανικός αλλά απλά μια δύναμη της φύσης, σαν τον Θάνατο, που κάνει αυτό ακριβώς για το οποίο δημιουργήθηκε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;