Game of Thrones: Θαυμαστής παρατήρησε μια περίεργη πατέντα στους θανάτους της σειράς!
Όλοι οι θάνατοι μεσαίων και μεγάλων χαρακτήρων μοιάζουν σαν να είχαν κάποιο συμβολισμό από πίσω!

Το Game of Thrones, πρακτικά, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια σειρά θανάτων, δράκων και γεννητικών οργάνων σε έναν φαύλο κύκλο. Ωστόσο, εάν κάποιος έχει μάτι για την λεπτομέρεια, εξελίσσεται σε ένα ανατριχιαστικό κυνήγι μαγισσών.

Οι θαυμαστές της σειράς προσπαθούν να “χτενίσουν” ό,τι στοιχείο δίνεται από τους ηθοποιούς, τα βιβλία, τον συγγραφέα, τους σεναριογράφους αλλά και την ίδια την σειρά, μπας και καταλάβουν τι θα γίνει.

Μια από αυτές τις χιλιάδες θεωρίες έχει να κάνει με τους θανάτους που έχουμε δει στην οθόνη μας κατά την διάρκεια της.

Δες ακόμη: Όταν ο DJ λατρεύει το Game of Thrones, η κατάσταση πάει κάπως έτσι (video) 

Ο χρήστης του Reddit, razobak09, παρατήρησε πως οι θάνατοι ορισμένων χαρακτήρων αποτελούσαν “φόρο τιμής” στο πώς ζήσανε ή στο πώς εκτελέσανε κόσμο στην ζωή τους.

Για παράδειγμα, “ο Ned Stark χρησιμοποίησε το ξίφος του, Ice, για να αποκεφαλίσει τον άνδρα από την Νυχτερινή Φρουρά που δραπέτευσε και τελικά, αποκεφαλίστηκε με το ίδιο του το σπαθί.”

“Ο Tywin διέταξε τον Κόκκινο Γάμο, όπου δεκάδες άνδρες Stark πέθαναν από μουσικούς με τόξα, ο ίδιος δολοφονήθηκε με ένα τόξο. Ο Roose Bolton σκότωσε τον Robb Stark καρφώνοντας τον στο στήθος με μαχαίρι και σκοτώθηκε και ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο.”

“Ο Walder Frey διέταξε να κοπεί ο λαιμός της Caitlyn Stark στον Κόκκινο Γάμο και τον δικό του λαιμό τον έκοψε η Arya.”

“Ο Ramsay Bolton αρέσκονταν στο να ταϊζει κόσμο στα σκυλιά του και τελικά έγινε ο ίδιος βορά για αυτά. Οι Sand Snakes δολοφονήθηκαν με τρόπο που αντικατόπτριζε το πώς σκότωναν οι ίδιες: Η Nymeria στραγγαλίστηκε από το ίδιο της το μαστίγιο, η Obara καρφώθηκε με το δόρυ της και η Tyene δολοφονήθηκε από το αγαπημένο της δηλητήριο.”

“Η Olenna Tyrell δολοφόνησε τον Joffrey με δηλητήριο και εκτελέστηκε και η ίδια με δηλητήριο. Ο Littlefinger πρόδωσε τον Ned Stark βάζοντας ένα μαχαίρι στον λαιμό του, εκείνο από βαλυριανό ατσάλι που παραλίγο να δολοφονηθεί ο Bran. Ο ίδιος, δολοφονήθηκε από το ίδιο μαχαίρι.”

“Η Lysa Arryn πετούσε κόσμο από την Φεγγαρόπορτα και τελικά, δολοφονήθηκε και η ίδια έτσι. Ο Stannis Baratheon σκότωσε τον αδερφό του με την βοήθεια της γυναίκας βοηθού του. Ο ίδιος δολοφονήθηκε από την γυναίκα-βοηθό του αδερφού του. Η Ygritte σκότωνε κόσμο με τόξο και τελικά, χτυπήθηκε από βέλος στην καρδιά.”

 

Μήπως αυτό μας λέει κάτι για τους θανάτους που θα έρθουν; Ας πούμε, η Cersei δολοφόνησε κόσμο καίγοντας τον με wildfire, λες να καεί και η ίδια ζωντανή;

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;