Game of Thrones: Ο  Jaime Lannister έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την 8η σεζόν!
Μετά από ένα τόσο ανατριχιαστικό φινάλε, μαζεύουμε ό,τι στοιχείο μπορούν να μας δώσουν οι πρωταγωνιστές!

Προσοχή, εάν δεν έχεις δει την 7η σεζόν Game of Thrones, προχώρησε σε άλλα, πιο αθώα άρθρα!

Η 7η σεζόν της σειράς τελείωσε με έναν Night King να πετά πάνω στον Viserion, τον οποίο είχε αναστήσει, και να ανοίγει τον δρόμο για τους wights του, ρίχνοντας το Τείχος.

Κοινώς, ετοιμαζόμαστε για την μεγαλύτερη μάχη που θα γίνει στην σειρά!

Το Westeros βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και οι πιθανότητες νίκης των ζωντανών είναι πολύ μικρές.

Είδαμε πως η Cersei Lannister ξεγέλασε την Dany και τον Jon λέγοντας τους πως θα στείλει τα στρατεύματα της βόρεια και θα πολεμήσει τον στρατό των νεκρών. Ωστόσο, στον Jaime είπε ξεκάθαρα πως σκοπεύει να κατακτήσει όλο το Westeros όσο εκείνοι πολεμούν τους νεκρούς.

Αυτό αηδίασε τον Jaime απίστευτα και τελικά, τον ανάγκασε να την παρατήσει για να πάει να πολεμήσει τους νεκρούς μόνος του. Ο Nikolaj Coster-Waldau σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Esquire μίλησε για τον Jaime αλλά και τον πόλεμο με τους νεκρούς.

 

Αρχικά, όταν τον ρώτησαν για το μέλλον του χαρακτήρα είπε πως: “Πρέπει να γίνει κάποιου είδος διοικητής, είτε ο Τζον ηγείται είτε κάποιος άλλος.”

Αλλά αυτό δεν ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Ο Nikolaj Coster-Waldau ρωτήθηκε ακόμη και για την άφιξη των White Walkers και είχε να πει τα εξής;

“Ξέρεις πως κάποιοι από τους βασικούς χαρακτήρες θα γίνουν wights. Θα υπάρξουν μερικοί βασικοί χαρακτήρες με μπλε μάτια και θα τρέχουν γύρω γύρω. Και, θεέ μου, ελπίζω να μην είμαι εγώ. Αυτό σημαίνει 3 ώρες μακιγιάζ το πρωί.”

Οπότε, είναι επίσημο. Ο Night King θα μετατρέψει μερικούς από τους βασικούς χαρακτήρες σε Wights. 

Αναμενόμενο, γενικά, αλλά όχι μόνο για τους βασικούς χαρακτήρες. Πολλοί ξεχνούν πως ο Night King μπορεί να μετατρέψει σε Wights, πρακτικά, τους πάντες.

Έχει ήδη 100.000 νεκρούς και θα μετατρέψει και άλλους. Ο Kit Harington το είπε, πάντως, πως η 8η σεζόν θα είναι ένα λουτρό αίματος.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι πως, στο Westeros, οι νεκροί δεν καίγονται αλλά θάβονται. Πράγμα που σημαίνει πως ο Night King μπορεί να τους μετατρέψει όλους.

 

 

Uh-oh.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;