Το δεντρόσπιτο των ονείρων σου βρίσκεται κοντά στην Αμαλιάδα!
Ο πιο cool παράδεισος τελικά είναι μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά!

Σε μια καταπράσινη κοιλάδα, 5 χιλιόμετρα έξω από την Αμαλιάδα και μόλις μια ώρα από την Πάτρα βρίσκεται ένα δεντρόσπιτο όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση.

Το δεντρόσπιτο που έχουν φτιάξει ο George και η Jennifer είναι ένας μικρός πολυτελής παράδεισος. Διαθέτει ένα κρεβάτι, έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, ψυγείο, μπάνιο μπαλκόνι και επίσης επιτρέπονται τα κατοικίδια. Βρίσκεται στο βιολογικό αγρόκτημα “Kotsifas estate treehouse” και μόνο εάν δεις τις φωτογραφίες θα καταλάβεις για το πόσο μοναδικό είναι.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει αυτό το πρωτότυπο σπίτι και υποδέχεται τους φιλοξενούμενους του προσφέροντας την απόλυτη ηρεμία.  Αυτό το δεντρόσπιτο είναι η ιδανική ευκαιρία για να χαλαρώσεις κάνοντας ημερήσιες εκδρομές στα πανέμορφα μέρη που βρίσκονται εκεί κοντά όπως η Αρχαία Ολυμπία ή απλά πηγαίνοντας στην παραλία.

Στη τιμή της διανυκτέρευσης περιλαμβάνεται ένα πλήρες γεύμα της επιλογής σου και κρασί. Μάλιστα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν θα μπορείς να δοκιμάσεις τα βιολογικά προϊόντα που έχει το αγρόκτημα και να πάρεις μέρος σε εποχιακές δραστηριότητες. Η γευσιγνωσία κρασιού και οι φυσικές θεραπείες που προσφέρουν μάλλον είναι must.

Ενδεικτικά στα σχόλια της ανάρτησης στο airnb θα βρεις σχόλια όπως:

“Σ’ένα κτήμα μες το δάσος, υπάρχει μια γωνιά όλη δική σου, για όσες μέρες θες να μείνεις.. Κι εκεί ψηλά ψηλά, το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, το σπίτι πάνω στο δέντρο, πιο όμορφο και από τις φωτογραφίες, κάθε λεπτομέρεια του χαρίζει τη μοναδικότητα του, το ξύλο αγκαλιάζει τη φύση και βρίσκεσαι στον ουρανό..”

“Φανταστική εμπειρία αναβίωσης παιδικών αναμνήσεων και ανεμελιάς! Εντυπωσιαστήκαμε με την άψογη κατασκευή του δεντρόσπιτου, εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις. Απολαύσαμε ιδιαίτερα το σπιτικό κρασί από τη φάρμα, αλλά και όλες τις χειροποίητες λιχουδιές.”

Tσέκαρε το στο airbnb! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 0