Predator Precision: Ένα από τα πιο κλασικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas επιστρέφει!
Και αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι ο David Beckham και ο Zinedine Zidane

Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Predator Precision –
Ο Zinedine Zidane θα παρουσιάσει το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι σε ένα μοναδικό event στο adidas Football store στο Παρίσι
Η νέα limited σειρά ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία σε ένα κλασικό σχέδιο, το αυθεντικό μπλε Predator Precision που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2000

Η adidas παρουσιάζει τη limited έκδοση του Predator Precision, ενός από τα πιο iconic ποδοσφαιρικά παπούτσια. Φορεμένο από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως, όπως οι Zinedine Zidane, David Beckham και Steven Gerrard, το νέο Predator Precision επανασχεδιάστηκε για τους ποδοσφαιριστές του σήμερα, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες της adidas.
Για την παρουσίαση του παπουτσιού, η adidas συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Nick Knight σε μια αποκλειστική φωτογράφιση με τον David Beckham και τη νέα συλλογή. Ο δημοφιλής μέσος ήταν ένας από τους παίκτες που έκανε διάσημο το Predator το 2000, με το οποίο πετύχαινε εντυπωσιακή ακρίβεια στις πάσες και στις στημένες φάσεις.

Το νέο Predator Precision, μέρος της limited συλλογής, αποτελεί πιστό αντίγραφο του iconic μπλε ποδοσφαιρικού παπουτσιού του 2000 που ανασύρθηκε από το αρχείο της adidas και λανσάρεται στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Το premium υλικό K Leather που ενσωματώνεται στην κατασκευή του ενισχύει τις επιδόσεις, ενώ παράλληλα δίνει ένα μοναδικό, διαχρονικό στυλ στο παπούτσι. Οι σύγχρονες τεχνολογίες της adidas και το ελαφρύ υλικό στο επάνω μέρος, προσφέρουν στους παίκτες την ευκαιρία να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι όπως ακριβώς συνέβαινε και με την original έκδοση.

Το νέο Predator Precision θα είναι διαθέσιμο από τις 06/09 σε περιορισμένες ποσότητες στο adidas.gr/football-limited_collection.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;