Το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει το
Mε αφορμή τα 71α γενέθλια του rock legend Freddie Mercury

Το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens θα φορέσει ολόσωμες φόρμες και ψεύτικα μουστάκια και θα μεταμορφωθεί σε “Freddie For A Day”, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust και τον αγώνα του κατά του AIDS και του ιού HIV.
Η εκδήλωση “Freddie For A Day”, όπως και τα προηγούμενα 6 χρόνια μεγάλης επιτυχίας, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα Hard Rock Cafe, ως μία πρωτοβουλία του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust, το οποίο ενθαρρύνει φίλους και θαυμαστές του θρυλικού Freddie Mercury σε όλο τον κόσμο να ντυθούν όπως αυτός για μια μέρα, τιμώντας την ημέρα των γενεθλίων του!
Για μια μέρα μόνο, οι πελάτες και το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens καλούνται να λάβουν μέρος σε μια μέρα γεμάτη με τη μουσική των Queen και φυσικά…μουστάκια!
Όλοι όσοι επισκεφτούν το Hard Rock Cafe Athens στις 5 Σεπτεμβρίου θα μπορούν μόνο με 2€ να αγοράσουν ένα συλλεκτικό μουστάκι του Freddie Mercury και να γίνουν κι αυτοί Freddie For A Day!
Με αυτό τον τρόπο θα συνεισφέρουν στο έργο του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του αγώνα καταπολέμησης του AIDS και του ιού HIV. Επιπλέον, σε όλα τα Hard Rock Original Legendary Burgers που θα σερβιριστούν στις 5 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται τοποθετημένο ένα stick με σχήμα το «μουστάκι» του Freddie!
Η Teresa Spaventa, European Marketing Manager της Hard Rock International, δήλωσε: «Η Hard Rock International έχει την τιμή να συνεργάζεται με τους Queen και το ίδρυμα Mercury Phoenix Trust για τη διοργάνωση της ετήσιας πρωτοβουλίας Freddie For A Day. Το Hard Rock έχει από καιρό συνδεθεί με αυτούς τους θρύλους της ροκ και το φιλανθρωπικό τους έργο. Κάθε Hard Rock Cafe της Ευρώπης θα ενθαρρύνει τους τοπικούς Freddie fans να επισκεφτούν το Hard Rock Cafe μεταμφιεσμένοι όπως το είδωλό τους και να ενισχύσουν τη συγκέντρωση χρημάτων γι’ αυτό το σπουδαίο σκοπό.»

Η Emma Donoghue του Mercury Phoenix Trust, δήλωσε: «Η 5η μας επέτειος! Το «πάντρεμα» του Freddie For A Day και του Hard Rock Cafe είναι υπέροχο για εμάς. Η 5η Σεπτεμβρίου δε θα ήταν η ίδια χωρίς εκείνους. Είμαστε πραγματικά συγκινημένοι από την προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο το Hard Rock για την ημέρα των γενεθλίων του Freddie! Η διασκέδαση, το φαγητό, οι δωρεές και η ευαισθητοποίηση που έχουν προσφέρει στο Mercury Phoenix Trust από το 2012 είναι πραγματικά ανεκτίμητα.»
Η Claudia Walker του Mercury Phoenix Trust, δήλωσε: «Η πρωτοβουλία Freddie For A Day αποτελεί μια παγκόσμια καμπάνια με στόχο τη συγκέντρωση πόρων και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το AIDS, επιτρέποντας στους fans του Freddie σε όλο τον κόσμο να ενισχύσουν το έργο του ιδρύματος, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν. Η συνεργασία μας με το Hard Rock Cafe ενισχύει περαιτέρω την ενέργεια Freddie For A Day καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα με σκοπό να γιορτάσουμε τη ζωή του Freddie και να βοηθήσουμε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί να καταπολεμήσουν αυτή την τρομερή ασθένεια που έδωσε τέλος στη δική του ζωή.»

Ακολουθείστε τη δράση!
Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της ενέργειας στο Twitter, ακολουθείστε το @hardrockathens και χρησιμοποιείστε τα hashtags #AreYouReadyToFreddie και #FFAD.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hard Rock Cafe, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.hardrock.com/cafes.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;