Πώς κατάφερε ο Ντόναλντ Τράμπ να συμμετάσχει σε τόσες ταινίες;
Ο Ματ Ντέιμον αποκαλύπτει το κόλπο του!

Όσο ο Ντόναλντ Τράμπ βρισκόταν ακόμη στο στάδιο της προεκλογικής του καμπάνιας, ο κόσμος διαπίστωσε πως τον είχε δει περισσότερες φορές από ότι νόμιζε. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμφανιστεί σε πολλές διάσημες ταινίες ως guest star και κανείς δεν είχε καταλάβει ποτέ γιατί.

Ο Ματ Ντέιμον φρόντισε να μας εξηγήσει το φαινόμενο και τελικά, δεν έχουμε εντυπωσιαστεί και τόσο.

Όλοι αυτοί οι ρόλοι δεν δόθηκαν στον Trump επειδή έχει καλές υποκριτικές ικανότητες. Συγκεκριμένα, οι σκηνοθέτες των εκάστοτε ταινιών ήταν αναγκασμένοι να του τους δώσουν. Η προϋπόθεση για να χρησιμοποιηθούν τα κτίρια του Τραμπ σε ταινίες ήταν να υπάρξει μια σκηνή όπου θα κάνει ένα cameo ο ίδιος.

«Η συμφωνία έλεγε πως, αν ήθελες να γυρίσεις μια σκηνή σε ένα από τα κτήριά του, έπρεπε να του γράψεις ένα ρολάκι», είπε ο Ντέιμον σε συνέντευξη του στο The Hollywood Reporter.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

«Ο Martin Brest έπρεπε να γράψει κάτι για αυτόν στο “Άρωμα Γυναίκας” και συμμετείχε όλη η ομάδα», πρόσθεσε. «Πρέπει να σπαταλήσεις μια ώρα της ημέρας σου με μια ηλίθια σκηνή: ο Donald Trump μπαίνει μέσα και ο Al Pacino λέει “Γεια σας κ. Trump!” πρέπει να τον αποκαλέσεις με το όνομά του και μετά βγαίνει».

Κοινώς, «σπαταλάς λίγο χρόνο ώστε να μπορέσεις να πάρεις την άδεια, και μετά μπορείς να κόψεις τη σκηνή», είπε, «αλλά υποθέτω πως στο “Home Alone 2” την άφησαν».

Τα λόγια του Ντέιμον επιβεβαιώνονται από σχετική συνέντευξη του Chris O’ Donnell, που έπαιζε στο “Άρωμα Γυναίκας”

«Μας εξήγησαν ότι προκειμένου να γυρίσουμε σκηνές στο Plaza, έπρεπε να έχουμε μια μικρή σκηνή με τον Donald και τη Marla», είχε δηλώσει ο O’ Donnell.

Πράγματι, η σκηνή τελικά κόπηκε στο τελικό μοντάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;