Game of Thrones: Αυτή η θεωρία αποκαλύπτει την σχέση του ονόματος 'Jon Snow' με τον Ned Stark!
Το παρελθόν του Ned Stark έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ονόματος που θα έπαιρνε το μωρό!

 

Προσοχή, spoilers!

Μια νέα θεωρία του Game of Thrones σχετικά με την σχέση του Ned Stark και του Jon Snow έχει καταφέρει να αναδειχθεί από τα βάθη του ίντερνετ. Η θεωρία δίνει μια αρκετά πειστική εξήγηση στο γιατί ο Ned ονόμασε τον -πάλαι πότε- μπάσταρδου γιου του.

Τώρα που έχει μείνει μόνο μια σεζόν μέχρι το οριστικό τέλος της σειράς, οι θεωρίες έχουν πολλαπλασιαστεί και έχουν γίνει όλο και πιο δημιουργικές.

Από την θεωρία πως ο Jaime θα σκοτώσει την Cersei μέχρι το ότι ο Bran θα είναι ο Night King, οι θαυμαστές συζητάνε όλες τις πιθανότητες, αφού μια από τις θεωρίες που κάποτε έβγαλαν, επιβεβαιώθηκε. Ο Jon Snow είναι ο γιος της Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen.

Όχι μόνο αυτό αλλά, επειδή οι γονείς του παντρεύτηκαν πριν την γέννηση του, ο Jon είναι ο νόμιμος διάδοχος για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Δες ακόμη: 8 πράγματα που θα μας βασανίζουν μέχρι την 8η σεζόν!

 

Ο Ned, λοιπόν, είπε σε όλους ψέματα σχετικά με την προέλευση του Jon -συμπεριλαμβανομένων της γυναίκας και των παιδιών του- για να τον προστατεύσει. Κομμάτι αυτού ήταν και το να του αλλάξει όνομα, για να μην έχει τίποτα που να “φωνάζει” Targaryen πάνω του. Έτσι, τον είπε Jon.

Πώς επέλεξε αυτό το όνομα, όμως;

Ο χρήστης του  Reddit “duh_metrius” θεωρεί πως έχει βρει την απάντηση. O Ned έχει δώσει στους τρεις βιολογικούς γιους του ονόματα ανδρών τους οποίους αγαπούσε. Ο Robb ονομάστηκε από τον κολλητό του Ned, Robert Baratheon. Ο Bran πήρε το όνομα του από τον αδερφό του Ned, Brandon, και ο Rickon από τον πατέρα του, Rickard Stark.

Εάν ο Ned, λοιπόν, ονόμασε τον “μπάσταρδο γιο” του από κάποιον που αγαπούσε, ποιος θα ήταν αυτός; Μα ο Jon Arryn, φυσικά.

Ο Jon Arryn μεγάλωσε τον Brandon και τον Ned σαν κηδεμονευμένους του. Ταυτόχρονα, πολεμήσαν μαζί στην Επανάσταση του Robert και, στην πορεία, έγινε κουνιάδος του Ned.

Ο χρήστης ανέφερε πως είχε προσέξει τον παραλληλισμό εδώ και καιρό ωστόσο δεν τον είχε αναφέρει. Ο Jon Arryn δεν ήταν ο πατέρας του Ned αλλά τον αγάπησε και τον μεγάλωσε σαν γιο του και έτσι, ο Ned μεγάλωσε τον Jon Snow.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;