Game of Thrones: H Lena Headey αποκαλύπτει τι σκέφτηκε η Cersei όταν είδε την Daenerys!
Προσοχή, εάν δεν έχεις δει την 7η σεζόν, μην προχωρήσεις!

Η συνάντηση των δυο βασιλισσών ήταν σύντομη και γεμάτη ένταση κατά την διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της 7ης σεζόν Game of Thrones και μπορούμε να πούμε πως δεν μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Περιμέναμε να δούμε κάποια αντίδραση, ένα σχόλιο, οτιδήποτε.

Η Cersei προφανώς αγριοκοίταζε την Μητέρα των Δράκων και μετά πέταξε την ατάκα, όταν μιλούσε με τον Tyrion, πως η Daenerys είναι μια “ξένη πόρνη που δεν ξέρει την θέση της”. Αλλά τι σκεφτόταν πραγματικά όταν η Dany προσγειώθηκε με τον Drogon στο Dragonpit;

“Νομίζω πως ένιωσε αμέσως ζήλια γιατί η Daenerys είναι πιο όμορφη και νέα από την ίδια και επειδή η προφητεία λέει πως κάποια νεότερη και ομορφότερη θα πάρει την θέση της οπότε είμαι σίγουρη πως αυτό είναι στον νου της,” είπε η Headey. “Και, ο Tyrion είναι το Χέρι της, οπότε δεν θα μπορούσε να νιώσει χειρότερα.”

Α ναι, η προφητεία. Τα λόγια της Maggy The Frog στην έφηβη Cersei. Τι είχαμε δει πως της είπε στην 7η σεζόν;

“You’ll never wed the prince, you’ll wed the king. You’ll be queen, for a time. Then comes another, younger, more beautiful, to cast you down and take all you hold dear. The king will have 20 children and you will have three. Gold will be their crowns . . . gold their shrouds.”

(“Δεν θα παντρευτείς ποτέ τον πρίγκηπα, θα παντρευτείς τον βασιλιά. Θα γίνεις βασίλισσα, για μια περίοδο. Μετά θα έρθει μια άλλη, νεότερη, πιο όμορφη, να σε ρίξει και να πάρει όσα αγαπάς. Ο βασιλιάς θα κάνει 20 παιδιά και εσύ 3. Χρυσά θα είναι τα στέμματα τους…χρυσά τα σάβανα τους.”)

Στην σειρά, η προφητεία τελείωσε κάπου εκεί. Ωστόσο, στο βιβλίο συνεχίζει ως εξής:

“And when your tears have drowned you, the Valonqar shall wrap his hands about your pale white throat and choke the life from you.”

(“Και όταν τα δάκρυα σου σε πνίξουν, ο Valonqar θα τυλίξει τα χέρια του γύρω από τον λευκό λαιμό σου και θα σε πνίξει μέχρι η ζωή να βγει από το σώμα σου”.)

“Valonqar” στα Βαλυριανά σημαίνει “μικρός αδερφός” οπότε, πρακτικά, μιλάμε για τον Tyrion ή τον Jaime (αν υποθέσουμε πως γεννήθηκε δεύτερος).

Αν και πολλοί δεν πιστεύουν πως η Daenerys είναι απαραίτητα πιο όμορφη, η ρήξη με τον Jaime έχει πυροδοτήσει τις θεωρίες πως θα την προδώσει σύντομα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;