ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε 3 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα!
O Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά από 3 μήνες γεμάτους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων, αγαπημένο σημείο συνάντησης στην Αθήνα.

Η μοναδικότητα της γραφής του, της ερμηνείας, της σύνθεσης, μα πάνω από όλα της ιδιαίτερης οπτικής του, δημιούργησε μία “σχολή” στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, αναγνωρίσαμε και πρόσφατα στο νέο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα». Έναν δίσκο που κέρδισε αμέσως το κοινό και τα media και έφερε 2 τραγούδια στην κορυφή των ραδιοφωνικών airplay.

Τα «Κάτοπτρα» τον οδήγησαν αρχικά πέρα από τα σύνορα. Ταξίδεψε μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική καταγράφοντας χιλιόμετρα και sold out εμφανίσεις κι όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ήταν ήδη καλοκαίρι. Ο Σωκράτης Μάλαμας πιστός στα ραντεβού του με το κοινό ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη, με τα καινούρια του τραγούδια ανάμεσα στα παλιά και αγαπημένα και φυσικά με ανανεωμένη διάθεση. Ραντεβού σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα, όπως το Θέατρο Βράχων όπου οι φωνές και οι καρδιές όλων μας θα ενωθούν ξανά – μετά από 2 χρόνια που μετράμε από την τελευταία του εμφάνιση εκεί – σε γιορτή χαράς και μυσταγωγίας.
Σημειώνουμε την ημερομηνία – Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου – και δίνουμε υπόσχεση να τραγουδάμε όλοι μαζί..

…με το κρασί στο αίμα μας και με καλό καιρό
ήρθαμε να ξυπνήσουμε την πόλη που κοιμάται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;