Game of Thrones: Γιατί ήταν τόσο νερόβραστη η σκηνή σεξ στο φινάλε;
Ο κόσμος περίμενε πολύ περισσσότερα!

Προσοχή, το παρακάτω post είναι σκοτεινό και γεμάτο spoilers για την 7η σεζόν Game of Thrones!

Η φωτιά και ο πάγος έγιναν ένα στο επεισόδιο  “The Dragon and the Wolf” της 7ης σεζόν του Game of Thrones και, ομολογουμένως, λυτρωθήκαμε.

Αυτό που μας στέρησε τον απόλυτο ενθουσιασμό, όμως, ήταν πως, παρά το έντονο φλερτ, τα βαθυστόχαστα βλέματα και την αιωρούμενη ένταση, η σκηνή σεξ μεταξύ Daenerys και Jon Snow ήταν λίγο…νερόβραστη.

Σε κανέναν δεν άρεσε, για αρχή, που άκουγε την φωνή του Bran από πίσω. Όσο συγκινητική και αν ήταν η αποκάλυψη του γάμου μεταξύ Rhaegar Targaryen και Lyanna Stark, η σκηνή σεξ έχασε όλο της το μεγαλείο.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Ο κόσμος το έχει «χάσει» με τον ηθοποιό που παίζει τον Rhaegar Targaryen!

Σύμφωνα με συνέντευξη του σκηνοθέτη, Jeremy Podeswa, με το IndieWire, η σκηνή είχε να κάνει περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το σεξ.

Η σκηνή, δηλαδή, ήταν νερόβραστη επί τούτου.

“Γυρίστηκε πολύ, πολύ απλά. Πρακτικά είναι ένα σταθερό πλάνο πάνω στον Jon και την Dany αλλά και πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό βλέμμα που ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Πρώτα κοιτάμε τον Jon, μετά την Dany. Δεν έχει να κάνει με το γύρισμα μιας μεγάλης ερωτικής σκηνής. Αφου κάνουν έρωτα, αυτή είναι η ιστορία. Δεν υπάρχει λόγος να πιαστούμε σε αυτό.”

 

Η αλήθεια είναι πως σε αυτήν την φάση, το ζευγάρωμα μεταξύ Daenerys και Jon μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Είτε γνωρίζοντας πως πρόκειται για αιμομιξία, είτε όχι, η σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ τους δεν συνάδει με το στάτους και την θέση τους.

 

Ας ελπίσουμε τα πράγματα να μην πάνε πολύ στραβά από εδώ και πέρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;