Game of Thrones: 4 cameos διασήμων που δεν πρόσεξες!
Ο Ed Sheeran δεν ήταν ο πρώτος αλλά ούτε θα είναι και ο τελευταίος που θα εμφανιστεί στη σειρά!

Δεν μπορούμε να πούμε πως ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του Ed Sheeran στο Game of Thrones. Ο κοκκινοτρίχης τραγουδιστής, όμως, δεν ήταν ο πρώτος διάσημος που έκανε το ταξίδι για το Westeros.

Δες ακόμη: Game of Thrones – Γιατί το πραγματικό όνομα του Jon Snow έχει τόση σημασία!

Η αλήθεια είναι, όμως, πως -σε αντίθεση με τον Sheeran- θα πρέπει να έχεις αετήσιο μάτι για να τους εντοπίσεις. Ευτυχώς για εμάς που δεν έχουμε, κάποιοι έκατσαν και έκαναν κατάλογο των εμφανίσεων διάσημων στη σειρά και voilá:

  • O Will Champion από τους Coldplay

Η αλήθεια είναι πως μας φαίνεται περίεργο που δεν τον πρόσεξες καθώς εμφανίστηκε σε ένα από τα πιο σκληρά επεισόδια της σειράς, κατά την διάρκεια του “Red Wedding”. Ο Champion είχε θέση μπροστά μπροστά ως ντράμερ στην μπάντα που έπαιζε στον γάμο του Edmure Tully και της Roslin Frey.

 

  • Ο  Gary Lightbody των Snow Patrol

Μπορεί ο κόσμος να αντέδρασε στην εμφάνιση Sheeran, όμως, ήταν πολύ χαλαρός όταν είδε τον Lightbody να βρίσκεται στο πανηγύρι “The Bear and the Maiden” του  “The Rains of Castamere”.

 

  • George W. Bush

Μπορεί να μην εμφανίστηκεο ίδιος αλλά αν κοιτάξεις καλά καλά στα κεφάλια που βρίσκονται καρφωμένα στα τείχη, όταν ο Joffrey πάει την Sansa να δει το κεφάλι του πατέρα της θα δεις ένα κεφάλι που μοιάζει με του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. Το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις από τους Ρεπουμπλικάνους και ανάγκασε το σόου να ανακοινώσει πως δεν εμπρόκειτο για πολιτικό μήνυμα αλλά για ενοικίαση προσθετικών μελών για την σκηνή, μεταξύ των οποίων δεν γνώριζαν πως είναι το κεφάλι του Bush.

  • Οι ίδιοι οι δημιουργοί, David Benioff και D.B. Weiss

https://youtu.be/dolTPuljxbE

Γιατί να γράφεις το σενάριο για μια από τις μεγαλύτερες σειρές που έχουν γυριστεί και να μην βάλεις για λίγο τη φάτσα σου; Αυτή ήταν η ερώτηση που προβλημάτισε τους David Benioff και D.B. Weiss οπότε τελικά έβαλαν τα κεφάλια τους στο Hall of Faces του House of Black.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;