«Τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος όταν επισκέπτεται την Ελλάδα»: Οι οδηγίες ενός travel vlogger που έγιναν VIRAL!
Ένα απολαυστικά ειλικρινές βίντεο προς όσους θα επισκεφτούν την Ελλάδα!

Ο Mark Wolters είναι καθηγητής και travel blogger. Κάθε φορά που επισκέπτεται μια ξένη χώρα, φροντίζει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί τον τρόπο ζωής των πολιτών και έτσι, έχει αρκετό υλικό για να φτιάξει περιεκτικότατα travel videos.

Στην δημιουργία του για την χώρα μας, απαρίσθησε τα dont’s ενός τουρίστα στη χώρα μας.

Οι οδηγίες του θα σε κάνουν σίγουρα να χαμογελάσεις στην οθόνη!

«Στην αρχή πήγαινα πολύ γρήγορα και το συνειδητοποίησα άρχισα να πηγαίνω «Σιγά, σιγά». Το δεύτερο που έμαθα στην Ελλάδα είναι μην βιάζομαι. Tα πράγματα στην Ελλάδα πάνε πιο αργά. Ο χρόνος στην Ελλάδα είναι διαφορετικός από τον πραγματικό χρόνο. Αν πεις «5 λεπτά» σημαίνει «15 λεπτά».

Μην φοβηθείς να πεις μερικές λέξεις στα ελληνικά -ακόμα και λάθος-. Τους αρέσει να προσπαθείς να μιλήσεις στη γλώσσα τους. «Ευχαριστώ» είναι το «Thank you», «Παρακαλώ» είναι «You’re welcome». Οι Ελληνες είναι πολύ φιλόξενοι.

Μην ξεχάσεις να φέρεις ένα δώρο στο σπίτι που θα επισκεφθείς. Δεν πρέπει να έχεις φάει πριν επισκεφθείς ένα σπίτι. Θα σε ταίσουν μέχρι να εκραγείς. Και θα σε ταίσουν κι άλλο σαν να έχεις τέσσερα στομάχια.

Μη διστάσεις να μοιραστείς το φαγητό με την οικογένειά σου. Μην θεωρήσεις ότι πρέπει οπωσδήποτε να οδηγήσεις σαν τους ντόπιους. Μην ξεχάσεις το αντιηλιακό».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;