Πριγκίπισα Νταϊάνα: Οι πιο διάσημες θεωρίες για τον θάνατο της
Πολλοί πιστεύουν ότι δεν ήταν ένα τυχαίο ατύχημα.

Πέρασαν 20 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα και καμία δεν έχει ξεπεράσει τη δημοφιλία της. Αν και Πριγκίπισα ήταν πολύ αγαπητή τόσο στον λαό της Μεγάλης Βρετανίας όσο και του κόσμου.

Ο θάνατος της για πολλούς δεν ήταν ένα ατύχημα και οι θεωρίες που υπάρχουν είναι πολλές. Η εξήγηση τότε ήταν πως ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και έτρεχε προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι, έτσι εφόσον τα αντανακλαστικά του ήταν μειωμένα έγινε το μοιραίο ατύχημα.

Ωστόσο, πρόσφατες δηλώσεις με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της Πριγκίπισας, λένε ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Νταϊάνα να επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Η σχέση της με τον Ντόντι Αλ Φαγεν 

Μια από τις πλέον διαδεδομένες θεωρίες είναι ότι η σχέση της με τον Αιγυπτιακής καταγωγής επιχειρηματία Ντόντι Αλ Φαγέντ κόστισε τη ζωή και τους δύο. O δε πατέρας του διεξήγαγε έρευνα για να βεβαιώσει αυτή την υποψία.

Λέγεται ότι ο Ντόντι είχε παραγγείλει δαχτυλίδι γάμων για τη Νταιάνα από το διάσημο κοσμηματοπωλείο Repossi.

Η Νταϊάνα ήταν έγκυος

Η βασιλική οικογένεια σίγουρα δεν θα ήθελε να υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το σενάριο ενισχύθηκε από το γεγονός ότι η Νταιάνα ταριχεύθηκε αμέσως μετά το θανατό της, κάτι που καθιστά αδύνατη τη διαπίστωση της εγκυμοσύνης.

Ο οδηγός Χένρι Πωλ ήταν πληρωμένος να κάνει κάτι τέτοιο. 

Σύμφωνα με τη θεωρία, ο Henri Paul είχε πληρωθεί από τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI6 για να δολοφονήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.
Αυτό που επέτεινε τη συνωμοσιολογία ήταν ότι βρέθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό μεγάλα ποσά, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από το μισθό του.

Ένα αμάξι που δεν αναφέρθηκε ποτέ! 

Ένα ακόμη σενάριο είναι η ύπαρξη μέσα στο τούνελ ενός λευκού φορτηγού. Οι θεωρίες συνωμοσίας συνδέουν το Fiat με το Γάλλο παπαράτσι James Andanson, υποστηρίζοντας ότι ήταν επίσης πληροφοριοδότης της MI6.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ
12 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;