Πότε κάνει πρεμιέρα το NOMADS και ποιοι θα είναι τελικά οι παίκτες;
Ανατροπή!

Tην Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το NOMADS και είναι σίγουροι μόλις οι τρεις από τους επτά συνολικά «Διάσημους» διαγωνιζόμενους που θα ταξιδέψουν στις Φιλιππίνες στα πλαίσια του νέου ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το κάστινγκ, καθώς για να οριστικοποιηθούν οι ομάδες θα προηγηθούν ιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμός των συμμετεχόντων. Στόχος είναι στις 20 Σεπτεμβρίου να αναχωρήσουν για τις Φιλιππίνες και οι παίκτες μαζί με τον παρουσιαστή του πρότζεκτ Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι ιθύνοντες επιθυμούν να διατηρήσουν υψηλά στάνταρ στην επιλογή των παικτών. Δεν θα μετάσχουν στους Νομάδες πρόσωπα που μετείχαν σε reality του παρελθόντος. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Μιχάλη Ζαμπίδη, που αναμένεται να ηγηθούν της ομάδας των celebrities, ενώ γίνεται ήδη κάστινγκ στην Κύπρο.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Ζαμπίδη, Γιώργο Μαυρίδη και Διονύση Αλέρτα, ενώ ο συνολικός αριθμός των παικτών -Διάσημων και μη- αναμένεται να φτάσει τους 21, αντί για 18 που είχε αποφασιστεί αρχικά.

Το Nomads έρχεται σε λίγο παραπάνω από ένα μήνα στις οθόνες μας και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21:00 το βράδυ, ενώ κάθε Παρασκευή το επισόδειο θα μας επιφυλάσσει και μία αποχώρηση παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;