Game of Thrones 7η σεζόν: 4 σημαντικά πράγματα που έλειπαν από το φινάλε!
Η αλήθεια είναι πως θέλαμε μια απάντηση σε αυτές τις απορίες!

Το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν Game of Thrones είναι το πιο προβεβλημένο επεισόδιο στην ιστορία της σειράς. Παρότι είχε ικανοποιητικά νούμερα, ο κόσμος των social media είχε ανάμεικτα συναισθήματα.

Επειδή το Game of Thrones είναι αυτό που είναι, το φινάλε της 7ης σεζόν άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία περιμένουμε να απαντηθούν στην 8η σεζόν.

Ωστόσο, όλα έγιναν τόσο βιαστικά και κάποια σημεία ήταν τόσο προβλέψιμα που άφησαν τους fans σε μια σύγχυση και προκάλεσαν έντονο online debate.

Δες ακόμη: Game of Thrones: 3+1 ακραίες θεωρίες που κυκλοφορούν για τον Night King! 

Αυτά είναι όσα “έλειπαν” από το φινάλε:

Προσοχή, SPOILERS!

1. Μια ικανοποιητική εξήγηση για την ιστορία του Theon

Η συμπάθεια μας για τον Theon έχει αγγίξει άλλα επίπεδα από την στιγμή που είναι ένας από τους πιο βασανισμένους χαρακτήρες του GoT, ωστόσο, πώς κατάφερε να επιβιώσει στο Dragonstone; Η συζήτηση του με τον Jon ήταν ικανοποιητική ως προς την μεταμόρφωση του από θύμα σε ήρωα, ωστόσο, η πρώτη του κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν…λάθος.

Το ξύλο με τον Harrag, έναν άνδρα διπλάσιο σε μέγεθος, ως προς το τι θα κάνουν οι Ironborn θα μπορούσε να είναι μοιραίο. Ευτυχώς, η ηρωική στιγμή του ευνούχου έφτασε και τελικά ο Theon νίκησε.

Ωστόσο, γιατί δεν ζήτησε την βοήθεια των πιο ισχυρών φίλων του όταν μπορούσε; Γιατί δεν έμαθε που είναι η Yara όταν έφτασε στο Kings Landing; Και γιατί πρέπει να μας νοιάζει τι κάνουν η Greyjoy την ώρα που μαίνεται ένας τεράστιος πόλεμος;

2. Κάποιο στοιχείο πως οι αδερφές Stark ήξεραν τι κάνει ο Littlefinger

Η εκτέλεσητου Littlefinger με το ίδιο του το μαχαίρι ήταν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική σκηνή, ωστόσο, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Littlefinger “παίζει στα δάχτυλα” τις αδερφές Stark, ειδικά όταν κάνει μια λίστα των λόγων που η Arya θα θέλει να σκοτώσει την Sansa.

Δεν φάνηκε πουθενά να έχουν ψιλιαστεί κάτι ή να έχει κάνει κάτι ο Bran για να τις βοηθήσει. Πολλοί πρέπει να μάντεψαν πως οι Stark έπαιζαν με τον Littlefinger τόσο καιρό, ωστόσο, μέχρι να συμβεί ό,τι συνέβη, όλα ήταν θεωρίες και τα πράγματα έδειχναν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

3. Μια επιβράβευση στην Gilly που μελετούσε το ημερολόγιο του High Septon Maynard

Ο Bran λέει στον Sam την αλήθεια για τους γονείς του Jon Snow, την ώρα που εκείνος κάνει σεξ με την -πλέον- θεία του. Ο Sam εκείνη την στιγμή αναφέρει κάτι που ισχυρίζεται πως διάβασε στο ημερολόγιο του High Septon Maynard, το οποίο αποδεικνύει πως ο Jon δεν είναι απλά ένας μπάσταρδος αλλά ο διάδοχος του Σιδερένιου Θρόνου.

Ο φίλος μας, όμως, ξεχνά να αναφέρει πως η πληροφορία είναι ανακάλυψη της Gilly και όχι του ιδίου. Γιατί δεν ήταν η Gilly στο ίδιο δωμάτιο, να μιλήσει γι’ αυτό που βρήκε; Γιατί ο Bran δεν ήξερε αυτήν την λεπτομέρεια για τον Rhaegar και την Lyanna;

4. Κάποιο χρήσιμο επίτευγμα από την Cersei και τον Jaime

Τα αιμομικτικά δίδυμα φάνηκε να μην έχουν οποιοδήποτε σχέδιο ή οποιαδήποτε συνεννόηση στην συγκεκριμένη σεζόν. Η Cersei πήγε στο Dragonpit και αντί να “λάμψει”, είπε ψέματα.

Αποφάσισε να κατακτήσει το Westeros όσο οι άλλοι πολεμούν τους νεκρούς. Γιατί δεν σκότωσε τον Tyrion όσο ήταν μαζί της στο παλάτι; Λόγω της “οικογένειας”; Γιατί να μην εκδικηθεί για τον πατέρα, τα παιδιά και την μητέρα της τότε;

Γιατί αποφάσισε πως θα κατακτήσει το Westeros με τον δύσκολο τρόπο, παρά τις προειδοποιήσεις του Jaime. Στο μεταξύ, ούτε αυτός κάνει κάτι. Έχει δει εκατοντάδες φορές πως η Cersei το έχει χάσει και δεν κάνει τίποτα για να την μαζέψει.

Και τελικά, όταν κάνει μια κίνηση, αυτή είναι να φύγει μακριά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;