Game of Thrones: 3+1 ακραίες θεωρίες που κυκλοφορούν για τον Night King!
Ποια είναι η ταυτότητα του και τι επιθυμεί;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ή έχουμε ακούσει στο Game of Thrones για τον Night King και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε απορήσει από που “βαστάει η σκούφια του”.

Οι θεωρίες είναι πολλές και, αντικειμενικά, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια μας κάνει!

Είναι ο Night King ένας αρχαίος Stark;

Καθώς κατευθυνόταν βόρεια, ο Μπραν Σταρκ θυμάται ιστορίες που έλεγε η Γριά Παραμάνα, υπηρέτρια στο Γουίντερφελ, στα παιδιά των Σταρκ για τον Βασιλιά της Νύχτας και το Νυχτερινό Οχυρό. Έλεγε ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Βασιλιάς της Νύχτας ήταν ένας Μπόλτον, ένας Μάγκναρ του Σκάγκος, ένας Άμπερ, ένας Φλιντ, ένας Νόρρεϋ ή ένας Γούντφουτ.

Ωστόσο, προσδιορίζει την ταυτότητά του Βασιλιά της Νύχτας λέγοντας ότι ήταν ένας Σταρκ του Γουίντερφελ και αδερφός του Βασιλιά του Βορρά και υπαινίσσεται ότι το όνομά του ήταν Μπράντον.

Ο Night King δελέασε την Daenerys έτσι ώστε να της πάρει έναν δράκο

Δεν είναι απίθανο. Αν κρίνεις από τα επίπεδα προετοιμασίας που βρίσκονταν οι White Walkers όταν κατέφθασε η Daenerys πέραν από το Τείχος στο επεισόδιο 6 του 7ου κύκλου.

Γιατί να μην αποτελειώσει τον Jon Snow και την παρέα του όσο είχε την ευκαιρία; Γιατί είχε προνοήσει και είχε κάτι τεράστια δόρατα;

Μάλλον γνώριζε πως χρειάζεται έναν δράκο για να ρίξει το Τείχος και να περάσει με τους άνδρες του και έτσι, έριξε τον Viserion.

O Bran Stark είναι ο Night King

Μια από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες λέει πως ο Bran Stark είναι ο Night King. Όπως αναφέρει ο χρήστης του Reddit, turm0il26, o Bran κάποια στιγμή αποφασίζει να πάει πίσω στο παρελθόν για να σταματήσει τους White Walkers. Ο προκάτοχος του τίτλου “The Three-Eyed Raven” είχε προειδοποιήσει τον Bran πως αν κάτσει πολλή ώρα μέσα εκεί μπορεί να παγιδευτεί.

Η θεωρία λέει πως ο Bran πάει πολύ πίσω, γίνεται ο Brandon the Builder και χτίζει το τείχος για να κρατήσει έξω τους White Walkers.

Έπειτα, ο χρήστης sephelutis  αναφέρει πως ο Bran θα προσπαθήσει να πάει ακόμα πιο πίσω για να πείσει τα παιδιά του Δάσους να μην μετατρέψουν τον άνθρωπο που είχαν πιάσει σε White Walker.

Μπορεί, μάλιστα, να προσπάθησε να μπει στο σώμα του άνδρα για να σταματήσει την διαδικασία και να παγιδεύτηκε. Αυτό θα εξηγούσε γιατί ο Night King αισθάνεται την παρουσία του.

Κανείς δεν μπορεί να σκοτώσει τον Night King, μόνο να τον αντικαταστήσει

Ακούγεται σαν σενάριο από τους πειρατές της Καραϊβικής με το σεντούκι του Ντέιβι Τζόουνς και η αλήθεια είναι πως δεν ανυπομονούμε καθόλου να δούμε τον Jon Snow (η οποιοδήποτε άλλο) σε ρόλο Orlando Bloom.

Τι γίνεται εάν ο Night King είναι αθάνατος και όποιος τον σκοτώσει πρέπει να πάρει την θέση του;

Αυτός που θα τον σκοτώσει θα πρέπει να γίνει ο ίδιος Night King και να ζήσει για πάντα στην εξορία, πέρα από το Τείχος.

 

Δες ακόμη: Game of Thrones: 10 μαθήματα που πήραμε για τους White Walkers σε αυτή τη σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;