Αυτό το πείραμα αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που βιώνουν οι γυναίκες στο ίντερνετ!
Μια γυναίκα έβαλε τον άνδρα της στην θέση της για μερικές ώρες και δείτε τι έγινε!

Ομολογουμένως, “έξω από τον χορό όλοι ξέρουν τα λόγια” και στην περίπτωση μερικών ανδρών, αυτή είναι η κατάσταση. Οι άνδρες, πολλές φορές, επειδή δεν έχουν βιώσει την σεξουαλική παρενόχληση που αντιμετωπίζουν σε -σχεδόν- καθημερινή βάση οι γυναίκες από την εφηβεία και μετά, αμφισβητούν την ύπαρξη της.

Η Jessica Eaton, ερευνήτρια σε θέματα σεξουαλικής βίας και συγγραφέας, όμως, αποφάσισε να δείξει στον σύζυγο της την αηδιαστική μέθοδο προσέγγισης ορισμένων ανδρών προς τις γυναίκες αλλά και την έκταση που έχει το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έβαλε, που λες, τον σύζυγο της να κάνει ένα ανδρικό προφίλ 18χρονου σε ένα φόρουμ χωρίς σεξουαλικό περιεχόμενο. Εκεί δεν έγινε τίποτα.

Έπειτα, του είπε να φτιάξει ένα προφίλ 18χρονης κοπέλας, στο ίδιο φόρουμ, και τα αποτελέσματα ήταν ανατριχιαστικά.

Άλλοι τον ρωτούσαν εάν είναι όντως 18 ή αν είναι ανήλικη και έπειτα του ζητούσαν να κάνει διάφορα πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου. Ένας, μάλιστα, του έστελνε GIFs με πορνό.

Τα μηνύματα ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσε να απαντήσει σε όλα.

Όταν ο ίδιος της είπε πόσο τρομακτικό του φάνηκε όλο αυτό, εκείνη του απάντησε πως αυτό συμβαίνει όταν μια γυναίκα μπαίνει online.

Το χειρότερο κομμάτι  της υπόθεσης είναι πως, όταν η Keaton μοιράστηκε την ιστορία στο ίντερνετ, υπήρχαν εκατοντάδες κοπέλες που είχαν βιώσει αντίστοιχες συμπεριφορές και οι οποίες μοιράστηκαν άλλες ιστορίες, παρόμοιου περιεχομένου, αποδεικνύοντας πως έχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε ακόμη ως κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;