Πέμπτη 24 Αυγούστου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Αυγούστου!

Αυτήν την Πέμπτη θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτές τις ταινίες:

Το Άγγιγμα του Κακού

Ένας Μεξικανός κι ένας Αμερικανός αστυνομικός προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση μιας έκρηξης βόμβας που έγινε στα σύνορα των δύο χωρών.

Δουνκέρκη

Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.

Ο Πυρετός της Τουλίπας

17ος αιώνας, Ολλανδία. Ένας καλλιτέχνης (Ντέιν ΝτεΧάαν) αναλαμβάνει να ζωγραφίσει το πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας (Αλίσια Βικάντερ) μετά από πρόταση του συζύγου της (Κρίστοφ Ουόλτς). Οι δύο νέοι, όμως, ερωτεύονται και αποφασίζουν να επενδύσουν στο εμπόριο τουλίπας, το οποίο τότε ήταν φοβερά επικερδές, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να χτίσουν ένα μέλλον μαζί.

Σκιές και Σιωπή

Ο φιλελεύθερος δικηγόρος Άτικους Φιντς αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός Αφροαμερικανού που κατηγορείται ότι βίασε μια λευκή κοπέλα σε μια επαρχιακή πόλη της Αλαμπάμα τη δεκαετία του ’30. Την ίδια στιγμή τα παιδιά του Φιντς, η αφηγήτρια Σκάουτ και ο Τζεμ, βλέπουν τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη μικρή πόλη μέσα από τα δικά τους αθώα μάτια.

Ταξίδι στην Ισπανία

Στο προηγούμενο “Ταξίδι στην Ιταλια”, ο Rob και ο Steve ειχαν αναλαβει να παρουσιάσουν την κριτική τους για εστιατόρια της Ιταλίας. Αυτή τη φορά ξεκινούν ένα νέο “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ”, όπου το σκηνικό μεταφερεται σε ακόμη πιο εξωτικές τοποθεσίες, όπως η περιοχή των Βάσκων, η Ανδαλουσία, η Αραγόν… Ξεκαρδιστικοί διάλογοι, λεκτικές κόντρες και ανεκδιήγητες μιμήσεις (από Μάικλ Κέην έως και Μικ Τζάγκερ) μεταξύ γαστρονομικών αναζητήσεων και όχι μόνο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
45'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΤΕΛ
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;