Bonjour Athènes: Το πιο δυναμικό dance event της πόλης επιστρέφει!
Bonjouuuur λοιπόν!

Τo πιο δυναμικό dance event της πόλης επιστρέφει με ένα κορυφαίο “DANCE SESSION” που θα μας κρατήσει ζεστούς και θα μας βάλει στο κλίμα, γιατί η συνέχεια προμηνύεται ​”​καυτή​”​!

PAUL KALKBRENNER LIVE SHOW
ΜΟRE TBA

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Paul Kalkbrenner μας υποδέχεται από τα decks του GAZI MUSIC HALL με… “‘άγριες διαθέσεις”. Ο super star της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής μετά από την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του στο Reworks Festival αλλά και στο Ejekt Festival το 2014, “ξαναχτυπά” στην Αθήνα, στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Κάθε Live Show του είναι γεγονός! Ο μοναδικός του τρόπος να συνδυάζει την techno με το minimal και την electronica – πάντα με βάση την μελωδία – αλλά και ο Dance ύμνος “Sky and Sand” τον έχουν φέρει στην κορυφή των charts με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους (κάτι σχεδόν αδύνατο για dance όνομα) ενώ οι εμφανίσεις του στα πιο σημαντικά dance festivals & venues είναι διαρκώς sold-out.

Ο Paul Kalkbrenner κατέχει το μυστικό που ξεσηκώνει το κοινό και θα το αποδείξει για ακόμη μία φορά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τα decks του GAZI MUSIC HALL (στην Ιερά Οδό, στο Γκάζι).
​​
​BONJOUR ATHENES IS BACK!
​​”LET’S DANCE” !

More info soon…

Kατεβάστε την αφίσα και τα ebanners από εδώ σε διάφορα μεγέθη
INFO

PAUL KALKBRENNER LIVE SHOW
BONJOUR ATHENES vol. 2
THE DANCE SESSIONS
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
GAZI Music Hall
EARLY BIRDS : 26€
PRE SALE : 29€
DOOR PRICE : 32€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;