Μάθε πώς τα ταξίδια θα σε βοηθήσουν να βρεις την επόμενη δουλειά σου!
Αγαπάς τα ταξίδια και θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να επενδύσεις τα χρήματα σου; Σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. 

Αυτή σου η αγάπη για τα ταξίδια θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα προκειμένου να βρεις την επόμενη δουλειά σου!

Μία νέα μελέτη που έγινε από το Hostelworld (το μεγαλύτερο site παγκοσμίως για κρατήσεις σε hostels) μας δείχνει ότι το 82% των εργοδοτών θεωρεί ότι κάποιος υποψήφιος ο οποίος ταξιδεύει είναι πιο επιθυμητός για οποιαδήποτε θέση εργασίας!

Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά που θα σκεφτείς αν θα ταξιδέψεις ή όχι θα έχεις ένα επιπλέον πολύ πειστικό επιχείρημα (όχι ότι το χρειάζεσαι αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που αναφέραμε).

Ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι στην αρχή της καριέρας σου και δεν έχεις κάποια εργασιακή εμπειρία τα ταξίδια ( ή το Erasmus) μπορούν να σου δώσουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα!

Βρες δουλειά ή πρακτική η οποία δεν απαιτεί ιδιαίτερη εργασιακή εμπειρία μόνο στο CollegeLink.gr!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, το 62% των ανθρώπων που ταξιδεύουν ανέφεραν ότι μέσα από τα ταξίδια τους κατάλαβαν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν συνολικά στη ζωή τους, ενώ το 51% ανέφερε ότι μέσα από τα ταξίδια κατάλαβε τι ήθελε να κάνει στην επαγγελματική του καριέρα. Επιπλέον, 61% από τους ερωτηθέντες δούλεψε για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό (πράγμα που σίγουρα δυνάμωσε το βιογραφικό του) και 46% των ερωτηθέντων μέσα από τα ταξίδια γνώρισε κάποιον άνθρωπο ο οποίος τον βοήθησε να έχει την τωρινή θέση εργασίας του.

Είναι γενικά ευρέως γνωστό και αποδεκτό ότι τα ταξίδια μας ανοίγουν τους ορίζοντες και το μυαλό, επομένως ένας από τους λόγους που ο κόσμος θεωρεί ότι τα ταξίδια σε κάνουν περισσότερο ικανό υποψήφιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση, βελτιώνουν την διαπροσωπική σου επικοινωνία και σίγουρα σε βοηθούν να προσαρμοστείς πιο εύκολα σε νέες καταστάσεις! Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι μέσα από τα ταξίδια (ειδικά αν αυτά γίνονται στα φοιτητικά χρόνια) αναπτύσσεις ιδιαίτερα τα skills σου στη διαχείριση προϋπολογισμού. Ενώ επίσης πολύ σημαντικό εύρημα της έρευνας μας δείχνει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι ταξιδεύουν τείνουν να έχουν περισσότερο επιχειρηματική αντίληψη και είναι πολύ πιθανό να δουλέψουν μόνοι τους (ή να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση) κάποια στιγμή στην καριέρα τους!

Αν δεν ταξιδεύεις όσο θα ήθελες επειδή πιστεύεις ότι χάνεις χρόνο από την ακαδημαϊκή ή την επαγγελματική σου ανάπτυξη, οφείλουμε να σου πούμε ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς! Τα ταξίδια, όχι μόνο τροχοπέδη δεν αποτελούν για την καριέρα σου αλλά πρακτικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Ταξιδεύοντας συλλέγεις εμπειρίες, διευρύνεις τους ορίζοντες σου και αναπτύσσεσαι σαν άνθρωπος επομένως μόνο καλό μπορεί να κάνεις για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

Επόμενο, εκτός από το να κλείσεις το επόμενο ταξίδι σου, είναι να αναφέρεις στο βιογραφικό σου την αγάπη σου για τα ταξίδια και τον τρόπο που σε έχουν αναπτύξει σαν άνθρωπο! Συμπλήρωσε το τώρα και βρες την 1η σου δουλειά στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;