Η Ναόμι Κάμπελ εκθέτει την πρώην διευθύντρια της Βρετανικής Vogue!
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Κάμπελ προς την Αλεξάνδρα Σούλμαν δεν ήταν τόσο θερμό!

Η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το προσωπικό της βρετανικής Vogue από το τεύχος που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο. Σε αυτό υπάρχει μια φωτογραφία των ατόμων που εργάζονται στο περιοδικό, υπό την προεδρία της Σούλμαν, όπου η Κάμπελ θέλει να τονίσιε πως δεν υπάρχει ούτε ένα μαύρο άτομο ανάμεσα τους.

Με αφορμή την αποχώρηση της Σούλμαν, το μοντέλο ζήτησε από τον νέο διευθυντή, Έντουαρτ Έννινφουλ, να προσλάβει στο περιοδικό και άτομα από διαφορετικές κουλτούρες και χώρε.ς

Ακόμη, η Κάμπελ ζήτησε από τους θαυμαστές της τις “σκέψεις” τους για την φωτογραφία και ήδη έχει μαζέψει σχεδόν 20.000 likes.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έννινφουλ είναι ο πρώτος άνδρας διευθυντής της βρετανικής Vogue, πράγμα που μας κάνει να ελπίζουμε για ένα πιο πολιτισμικά εμπλουτισμένο εργατικό δυναμικό!

This is the staff photo of @britishvogue under the previous editor #AlexandraSchulman. Looking forward to an inclusive and diverse staff now that @edward_enninful is the editor ??????‍♀️??????let’s hear your thoughts ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;