Game of Thrones: 10 μαθήματα που πήραμε για τους White Walkers σε αυτή τη σεζόν!
White Walkers, wights και τα συναφή - Η 7η σεζόν του Game of Thrones υπήρξε αρκετά διαφωτιστική σχετικά με το θέμα τους!

Η αλήθεια είναι πως το 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones υπήρξε ιδιαίτερα διαφωτιστικό σχετικά με αυτά τα πλάσματα και τις ικανότητες τους. Στις τελευταίες σεζόν απλώς συναρμολογούσαμε τις λίγες πληροφορίες που μας έδιναν οι σκηνές όπου τους βλέπαμε και το “Beyond the Wall” ήρθε να επιβεβαιώσει πολλά αό αυτά που είχαμε υποθέσει ενώ μας έδωσε και αρκετές νέες πληροφορίες.

Εάν δεν έχεις δει την 7η σεζόν μέχρι το 6ο επεισόδιο, μην συνεχίσεις. Περιέχει spoilers! Δες κάτι πιο “ακίνδυνο” εάν είναι!

Αυτά είναι τα 10 μαθήματα που πήραμε για τους White Walkers/wights -εμείς και το χαρούμενο group αναζήτησης τους- στο “Beyond the Wall”:

  • Μπορούν να μετατρέψουν όλων των ειδών τα πλάσματα

Οι αναγνώστες των βιβλίων γνωρίζουν ήδη για την αρκούδα-ζόμπι αλλά όσοι παρκαολουθούσαν μόνο την σειρά, είδαν για πρώτη φορά ένα ζώο που είχε μετατραπεί σε απέθαντο (με εξαίρεση τα άλογα των White Walkers). Η τεράστια αρκούδα, που επετέθη στην ομάδα των εφτά και ο δράκος αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να γίνουν wight.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Το Twitter λατρεύει το ρομάντζο Brienne-Tormound & αυτό βγαίνει προς τα έξω!

 

 

  • Οι φλόγες δεν τους ενοχλούν ιδιαίτερα

Η αρκούδα μπορεί να ψήθηκε όμορφα και ωραία αλλά δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την φωτιά. Το ίδιο ισχύει και για τους wights. Μπορεί η φωτιά του Drogon να τους εξαφάνισε, ωστόσο, αυτό ίσως οφείλεται στην τεράστια δύναμη και θερμοκρασία της φλόγας. Με άλλα λόγια, οι απλοί δαυλοί δεν θα σε προστατεύσουν.

  • Ο Βαλυριανό ατσάλι καταστρέφει τους White Walkers σαν να ήταν από γυαλί

Το γνωρίζουμε από την 5η σεζόν αυτό, όπου η μάχη του Jon Snow τελειώνει με μια τέτοια διάλυση.

 

Τουλάχιστον το 6ο επεισόδιο επιβεβαίωσε όσα γνωρίζαμε, το Βαλυριανό ατσάλι και το δρακόγυαλο σκοτώνουν τους White Walkers με την ίδια αποτελεσματικότητα.

  • Οι wights πεθαίνουν όταν ο White Walker που τους μετέτρεψε πεθαίνει

Μόλις ο Jon σκοτώνει τον White Walkers που ηγούνταν μερικών wights, όλοι τους εκτός από έναν διαλύθηκαν.

  • Τα wights καλούν το ένα το άλλο με μια κραυγή

Ο wight που έπιασε το γκρουπ άφησε μια ανατριχιαστική κραυγή που έφερε όλη την ορδή στο κατώπι τους.

  • Φέρνουν την χιονοθύελλα μαζί τους

Ο στρατός των wights που κάλεσε το αιχμαλωτισμένο ανακοίνωσε την άφιξη του με ένα τεράστιο σύννεφο χιονιού. Ελέγχουν τον καιρό; Ή το παίρνουν απλά μαζί τους;

  • Δεν μπορούν να κολυμπήσουν αλλά δεν μπορούν να πνιγούν κιόλας

Μπορεί να βυθίζονται στον πάτο σαν τα βαρίδια, ωστόσο, μάλλον δεν πεθαίνουν. Απλά περπατούν στον πάτο, αργά και σταθερά.

  • Οι White Walkers είναι αστέρια στον ακοντισμό

Όταν ο Night King πήρε το δόρι του και σημάδεψε τον δράκο, σκεφτήκαμε “Α κοίτα, έχουν δική τους version του Scorpion” και φανταστήκαμε πως απλά θα “γαργαλήσει” τον δράκο. Δεν ξέρουμε τι δύναμη είχε ο βασιλιάς αλλά για το θεό, αυτό πρέπει να πήγαινε με 120χλμ την ώρα.

 

 

  • Μιλάνε με τηλεπάθεια;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακούσει ποτέ τους White Walkers να μιλάνε, οπότε υποθέτουμε πως συνεννοούνται με το…βλέμμα;

  • Νεκρός Night King, νεκροί White Walkers. Όχι;

Η διαπίστωση του Beric πως ο Night King τους μετέτρεψε όλους και το να τον σκοτώσουν θα φέρει το τέλος των White Walkers.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;