Game of Thrones: Η θεωρία που καταρρίφθηκε μια και καλή στο 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν!
Εάν δεν έχεις δει το 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν Game of Thrones, κρατήσου!

Το Game of Thrones έχει φτάσει, πλέον, στην φάση που όλες οι προφητείτες μελετώνται μια προς μια και, είτε επιβεβαιώνονται, είτε καταρρίπτονται εντελώς.

Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε την θεωρία του Τρικέφαλου Δράκου (“Three Headed Dragon “) να καταρρίπτεται και μια νέα version της να παίρνει την θέση της.

 

Επαναλαμβάνουμε, προσοχή, ακολουθούν σημαντικά spoilers!

Στην δεύτερη σεζόν, η Daenerys είχε ένα όραμα του αδερφού της Rhaegar που περιλάμβανε μια προφητεία για τον “δράκο με τα τρια κεφάλια”. Οι περισσότεροι fans κατάλαβαν πως τα παιδιά της δρακομάνας θα είχαν καβαλάρηδες τρεις Targaryen.

Στην 7η σεζόν, μετά την τρυφερή σκηνή Drogon και Jon Snow και γνωρίζοντας πως ο δεύτερος είναι μισός Targaryen μπορούμε να πούμε σχεδόν σίγουρα πως γνωρίζουμε ποιος είναι ο δεύτερος καβαλάρης.

Ο τρίτος καβαλάρης θεωρούνταν πως θα καβαληθεί από τον Tyrion, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο θα ήταν Targaryen. Η θεωρία αυτή καταρρίφθηκε, όμως, μετά το επεισόδιο “Beyond the Wall”.

Ο Viserion, ο λιγότερο σημαντικός δράκος, σκοτώθηκε από τον Night King και επανήλθε στην ζωή ως Ice Dragon.

Η χρήστης του Reddit,  Critical_Liz, αναφέρει, όμως, πως η θεωρία δεν χρειάζεται να απορριφθεί εντελώς.

Μέχρι στιγμής, υποθέταμε πως η Daenerys είναι η φωτιά και ο Jon ο πάγος, ωστόσο, όπως μάθαμε τελικά, ο Jon είναι πάγος και φωτιά. Η Critical_Liz υπογραμμίζει, όμως, πως ο τρίτος καβαλάρης και αυτός που ουσιαστικά ισορροπεί το παιχνίδι είναι…ο Night King.

Έτσι, έχουμε φωτιά, πάγο και φωτιά και πάγο.

Η υπόθεση της δεν σταματά εκεί καθώς αναφέρει πως πιστεύει ότι ο Night King ήταν επίσης ένας Stark. Οπότε, Stark για τον πάγο, Targaryen για την φωτιά και Jon Snow και για τα δυο.

Λες ο Night King να είναι κάποιος που γνωρίζουμε ήδη;

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;