Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα
Το παιχνίδι του φωτός με το σκοτάδι. Από την Λίλιαν Σίμου

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα και εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017.

Δευτέρα 21 και το βράδυ έχουμε την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα. Ένα ιδιαίτερο φαινόμενο του καλοκαιριού που έλκει το ενδιαφέρον, καθώς σχηματίζεται σε σύνοδο με έναν υπέρλαμπρο αστέρα.

Οι εκλείψεις κάθε φορά ανασύρουν στην επιφάνεια θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν, καταστάσεις που πρέπει να εκλείψουν από την ζωή μας.
Σαν αποτέλεσμα είναι πάντα θετικές, γιατί αυτό που ακουμπούν πρέπει να το ανασύρουμε, να το ακουμπήσουμε και να το διαλευκάνουμε. Αυτό σαν αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι αρνητικό, αφού μετά το πέρας της διαδικασίας, έρχεται η αλλαγή, η μεταμόρφωση, έννοιες άμεσες συνδεδεμένες με την Σελήνη. Η ταραχή όμως δεν παύει να υφίσταται και η διαδικασία δεν είναι ανώδυνη.

Μία έκλειψη Ηλίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα και αυτό είναι το ουσιαστικό. Ο Ήλιος είναι τα «θέλω» μας. Επιθυμίες και φιλοδοξίες που καλύπτονται και εμπλέκουν τον ψυχισμό μας σε ένα παιχνίδι σκιάς και φωτός.
Σημαντική τομή, κάθε ηλιακή έκλειψη λοιπόν…

Στις 21 Αυγούστου 2017 πραγματοποιείται ολική έκλειψη του Ηλίου.

Η έκλειψη αρχίζει στις 18ω 46λ 42δ και τελειώνει στις 24ω 04λ 24δ. Η ευθυγράμμιση Ήλιου, Σελήνης και Γης θα είναι σε πλήρη εξέλιξη στις 21.25 ώρα Ελλάδας. Η πλήρης κάλυψη θα διαρκέσει δύο λεπτά και σαράντα δευτερόλεπτα.

Θα είναι ορατή από ολόκληρη τη βόρειο Αμερική, Βραζιλία, Ατλαντικό Ωκεανό, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία και μέρος της Δυτικής Αφρικής. Ήδη η ΝΑΣΑ και οι πολιτείες των Η.Π.Α. -από όπου θα είναι ορατή-, άρχισαν τις προετοιμασίες για την παρατήρηση του φαινομένου, αφού έχει αρκετά χρόνια να παρατηρηθεί η εν λόγω ολική έκλειψη.
Έκλειψη ενός ουρανίου σώματος έχουμε όταν ένα τρίτο σώμα παρεμβάλει ανάμεσα σε δύο άλλα σώματα, με αποτέλεσμα τα δύο σώματα να μην έχουν οπτική επαφή.
Στην προκειμένη περίπτωση την «τριπλέτα» αυτού του συστήματος αποτελούν ο Ήλιος η Γη και η Σελήνη και οι εναλλαγές μεταξύ των τριών προκαλούν τις Ηλιακές και Σεληνιακές εκλείψεις σε συνδυασμό με την πιο συγκλονιστική «σύμπτωση» του Ηλιακού μας συστήματος.
Η σύμπτωση αυτή είναι ότι η φαινόμενη διάμετρος της Σελήνης και του Ήλιου όπως την βλέπει ένας γήινος παρατηρητής είναι σχεδόν η ίδια.

Η Ολική Έκλειψη είναι η σημαντικότερη και συγκλονιστικότερη από τις υπόλοιπες ηλιακές εκλείψεις (μερική, δακτυλιοειδής) αφού κατά την διάρκεια της σκοτεινιάζει ο ουρανός και επίσης γίνονται πολλές παρατηρήσεις.
Η σπουδαιότερη είναι επιβεβαίωση των θεωριών της Σχετικότητας του Αϊνστάιν περί καμπυλότητας του χώρου που έγινε κατά την διάρκεια μιας ολικής έκλειψης Ηλίου.

Γιατί αυτή η έκλειψη προσδίδει ένα ιδιαίτερο χρώμα στον ουράνιο χάρτη;

Σχηματίζεται σε ημέρα Σελήνης και ώρα Ερμή, με ωροσκόπο στον Κριό.
Μας καλεί για ένα νέο ξεκίνημα, σβήνοντας από το παρελθόν ό,τι είναι σκιερό, ανούσιο, δίχως σπίθα, φλόγα, και εξέλιξη. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, Άρης, είναι σε σύνοδο με την έκλειψη και ενδυναμώνει το ενδιαφέρον της.

Με έμφαση στο στοιχείο της Φωτιάς, καθώς οι μισοί πλανήτες είναι στον Κριό, στον Λέοντα και στον Τοξότη, ανοίγει ένας κύκλος δημιουργικής έμπνευσης, απομακρύνοντας ό,τι είναι στείρο, μη παραγωγικό, δίχως έμπνευση.

Με το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω μας παρακινούν τα γεγονότα να στοχεύσουμε ψηλά, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένουμε, να καταβάλουμε κόπο και χρόνο.

Η Αφροδίτη έχει απομακρυνθεί από την αντίθεση προς τον Πλούτωνα και σχηματίζει δύσκολες όψεις προς τον Δία και τον Ουρανό. Ίσως με την έκλειψη αυτή, κατορθώσουμε να απομακρύνουμε τον πόνο, την θλίψη, την νοσταλγία, την πίκρα και την αποθάρρυνση. Έχουμε την δυνατότητα να ανακτήσουμε την πίστη, την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, εκεί όπου το συναίσθημα μας έκανε περισσότερο παθητικούς.

Το πλέον ενδιαφέρον σημείο της έκλειψης είναι πως συνδυάζεται με τον υπέρλαμπρο αστέρα Ρέγκουλους. http://astrolife.gr/regulus-to-iperlampro-astro-stin-astrologia/

Ο Regulus είναι ένας σταθερός αστέρας, ένα τριπλό φωτεινό λευκό ως γαλαζωπό άστρο, στον αστερισμό του Λέοντα. Γνωστός από την αρχαία Περσική μοναρχία (3.000 π.Χ.) σαν ένα από τα τέσσερα άστρα, φαινόταν σαν παρατηρητής του βορρά και σημείωνε το θερινό ηλιοστάσιο. Θεωρήθηκε σαν ένας από τους τέσσερις φύλακες των ουρανών, αυτός που τακτοποιούσε όλα τα θέματα των ουρανών.
Regulus στα λατινικά σημαίνει ο «μικρός βασιλιάς» ενώ στα ελληνικά ονομάζεται «βασιλίσκος».
Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο είναι της φύσης του Άρη και του Δία, άλλοι συγγραφείς θεωρούν πως είναι της φύσης μόνο του Άρη. Ο Alvidas τον παρομοιάζει με τον Ήλιο σε καλή όψη με τον Ουρανό.
Αν και παλιοί αστρολόγοι έχουν προσδώσει και αρνητικές ιδιότητες στον αστέρα αυτό (καταστροφή, αποτυχίες, βία) λόγω της φύσης του Άρη, σήμερα επικρατεί η άποψη της θετικής επιρροής.

Κατά συνέπεια, η έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με τον αστέρα αυτόν, μοιάζει με ένα παιχνίδι σκιάς και φωτός, θα πρέπει να θέσουμε βάσεις για να προάγουμε το έργο μας και τη ζωή μας μέσω μίας δυναμικής που θα φέρει ξανά λάμψη, προστασία και ανάπτυξη στη ζωή μας.

Θα ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη, και την εσωτερική μας λάμψη, θα γίνουμε περισσότερο γενναιόδωροι προς εμάς τους ίδιους και στη συνέχεια προς τους αγαπημένους μας.
Θα επιλέξουμε εκείνους που έχουν «μεγάλη καρδιά», και αγκαλιάζουν με ειλικρινή συναισθήματα.

Στον χάρτη της Ελλάδας

Η ιδιαίτερη αυτή έκλειψη, που συναντά τον Ρέγκουλους και είναι ολική, μας πληροφορεί πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το «σημείο μηδέν» ως προς τα δεδομένα της ζωής μας, ως κράτος και ως πολίτες. Να θεμελιώσουμε το έργο μας, τις αξίες και τις δυνατότητες για ανάπτυξη και δημιουργία.

Με την αντίθεση προς τον Ερμή της χώρας, υπογραμμίζεται πως υπάρχουν ιδέες, αλλά και σύσσωμοι, λαός και κυβέρνηση, πρέπει να κάνουμε αναδίπλωση και να αναζητήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες που καθυστέρησαν την πρόοδο.

Δεν αποκλείεται να αποφασίσουμε ο καθένας ως πολίτης και στη συνέχεια να ζητήσουμε από τους ιθύνοντες, να πάρουν θέση, για τα προβλήματα του τόπου. Είμαστε σε μία κομβική περίοδο, όπου χρειάζεται να σεβαστούμε αξίες, αρχές, να επαναπροσδιορίσουμε τις ποιοτικές λύσεις.

Μοιάζει να έχουμε βρεθεί σε ένα βαθύ σκοτάδι, από όπου αναδύεται ξανά το φως.
Στο έργο αυτό, αντιπολίτευση και κυβερνώντες, θα πρέπει να συνεργαστούν πέραν των κομματικών περιορισμών. Το έδαφος και το υπέδαφος του τόπου μας, κρύβουν «θησαυρούς» και χρειάζεται εκ νέου η αξιοποίησή τους.

Θέματα σημαντικά προκύπτουν με την ακίνητη περιουσία, με νόμους, διατάξεις και θα μπορούσαν στο σημείο αυτό να κάνουν οι κυβερνώντες διορθωτικές κινήσεις, καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την τακτική των τελευταίων ετών.

Στο προγνωστικό της εποχής, επιπρόσθετη πληροφορία φέρνει η απαραίτητη ανάταση ή ανάκαμψη στους οικονομικούς στόχους, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με αλλαγές από πλευράς κυβερνήσεως και με πρόγραμμα, σχεδιασμό, των εργαζομένων. Ο μόχθος τους όμως, πρέπει να έχει ουσιαστική προοπτική και να φαίνεται καθαρά το κάθε βήμα προόδους προς όφελος όλων.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει σαφής πρόθεση από πλευράς κυβερνώντων και υπάρχει μόνο κόπωση από πλευράς εργαζομένων. Εξ άλλου φαίνεται πως στο Κοινοβουλευτικό Σώμα, υπάρχει δογματισμός και άρνηση για ανακούφιση στα οικονομικά του κράτους, άρα και των πολιτών. Αυτό δεν έχει σχέση με τις «εξωτερικές μας υποχρεώσεις», αλλά με τις επιλογές των βουλευτών…

Άραγε θέλουμε να έρθει ξανά το φως στην ποιότητα ζωής; Ας πάρουμε αποφάσεις…

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Μία εναρμονισμένη με το στοιχείο φωτιάς του ζωδίου σας, έκλειψη, είναι για σας το ερέθισμα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι σίγουρα πολύ πιο ουσιαστικά και βαθιά στο εξής, κυρίως σε ένα δημιουργικό επίπεδο. Αν είστε καλλιτέχνες, στο έργο σας θα αποδώσετε γιατί θα βιώνετε κάθε του πτυχή και θα εκφράζετε το βάθος της ψυχής σας. Ενδεχομένως θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην δημιουργική σας έκφραση, πολύ συγκινητικό και θα αγγίζει το κοινό σας. Περίοδος ιδιαίτερης έμπνευσης λοιπόν.
Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.
Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, διορθώστε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, αλλά με προσοχή, γιατί ενδέχεται να αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά την κατάσταση και τις διαφορές σας.
Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.

Ταύρος

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτό που αφορά το θεμέλιο της ζωής σας και να κάνετε μία προσεκτική προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξετε εκ νέου το έργο σας. Πρέπει όμως να ξεκινήσετε από την αρχή, ίσως αναζητώντας τα αίτια των λαθών σας. Επιδιώξτε να θωρακίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να ανελιχθείτε στην καριέρα σας. Δοκιμάστε την γοητεία και την ζεστασιά σας, αλλά παλέψτε την ίδια στιγμή, με πείσμα, για να επικρατήσετε.
Θα είναι σημαντικό να σκεφθείτε πως εκτυλίσσεται μία καλή αρχή για σας, να μπει ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες, ίσως σε μία πιο ισχυρή θέληση, λιγότερο εγωισμό και περισσότερο βάθος και αναζήτηση σε αίτια, φοβίες, ανησυχίες.
Αν η οικογένεια σας έχει κουράσει, τότε θα ήταν καλό να αναζητηθεί ένας νέος προσωπικός χώρος, για να ξεκουράζεστε και να ανακουφίζεστε. Παράλληλα, θα βοηθούσε να τακτοποιήσετε την οικογενειακή σας περιουσία.
Στην κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου την ερωτική σπίθα και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να χαρείτε για τον θαυμασμό που προκαλείτε.

Δίδυμοι

Η έκλειψη σφραγίζει την διετία που σας κάνει να αλλάξετε εντελώς το σκεπτικό σας και μάλιστα να επιδιώξετε να έχετε ένα περιβάλλον που θα ανατρέπει τις έως τώρα επιλογές. Αυτό είναι καλό, καθώς φέρνετε κοντά σας νέα άτομα, ή άτομα με νεωτεριστικές ιδέες, σας εμπλουτίζουν με τις απόψεις τους και σας βοηθούν να εστιαστείτε σε σημεία που δεν είχατε ως τώρα λάβει υπ’ όψη.
Ωστόσο, στο άμεσο περιβάλλον θα υπάρχει ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα επικρατήσετε αν έχετε επιχειρήματα.
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.
Με τους συγγενείς, θα επιχειρήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή αποφύγετε να τις συζητήσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να επιμείνετε στο θέμα των σπουδών σας.

Καρκίνος

Πολλές σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, επιφέρει η έκλειψη αυτή αλλά και η κατανόηση των γεγονότων των προηγουμένων μηνών. Οι αξίες σας αλλάζουν και τίθενται σε νέα βάση. Να μην σας φοβίζει η αλλαγή, η ανασφάλεια ή η ανατροπή.
Για αρκετό χρονικό διάστημα, έχετε υποστεί μία αβέβαιη κατάσταση στον τομέα των οικονομικών, με σκοπό να μάθετε να αξιολογείτε διαφορετικά τις προτεραιότητες της ζωής σας. Είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό αυτό, αλλά παράλληλα είναι πολύ δύσκολο, αφού θέλετε σαν φύση ζωδίου, όλα να είναι ζυγισμένα και ισορροπημένα. Ωστόσο, μέσα από τις ανατροπές έρχεται η εξέλιξη του ανθρώπου!
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αντιμετωπίζονται διαφορετικά και ίσως κτητικά, σε σχέση με το χθες. Αλλά παράλληλα κάποια θα πάψουν να είναι πολύ κοντά σας. Σε ένα διαρκές παιχνίδι εναλλαγών, δοκιμάζεστε να ζείτε σε λιγότερη αρμονία από αυτή που συνηθίσατε, αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να κάνετε την αλλαγή και να σταθείτε ενεργοί σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει… είναι γενικότερο και όχι μόνο προσωπικό!
Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, αλλά περιορίστε για λίγο τις απαιτήσεις. Ο αγώνας για ευημερία οικονομική, σας φέρνει στα άκρα. Αν έχετε συνεργάτη, θα φανεί πως σας ανταγωνίζεται. Μάλιστα μπορεί να διαφωνήσετε έντονα για τα κέρδη της επιχείρησης.

Λέων

Στο ζώδιό σας έχουμε το σημαντικό φαινόμενο αυτής της έκλειψης Ηλίου, όπως περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων. Για τον λόγο αυτό, απαιτούνται σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της φετινής και της επόμενης χρονιάς. Με την έκλειψη αυτή, ανοίγει ένας νέος κύκλος συγκινήσεων και ευαισθησίας. Δύναμη και υγεία, αλλά και μία απαραίτητη αναζωογόνηση όπου νοσεί ένα προσωπικό ζήτημα. Θα αλλάξετε σε θέματα όπου αισθάνεστε έλλειψη πληρότητας σε στόχους και προσωπική ικανοποίηση.
Οι εμπειρίες σας έχουν βοηθήσει να ανακαλύψετε το σημείο που χρειάζεται βοήθεια, αλλαγή και ανανέωση. Περνάτε συχνά μεταμορφωτικά στάδια, αυτό σας κάνει πολύ πιο δυνατούς, καθώς η αίσθηση της απώλειας για σας, είναι συνυφασμένη με την ροή της ίδιας της ζωής.
Θα είστε κερδισμένοι, θέσετε νέα πλάνα, σχέδια στόχους. Τολμήστε και προκαλέσετε την τύχη σας, με τον δικό σας μαχητικό και δυναμικό τρόπο! Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στις οποίες θα ήταν σημαντικό να ανταποκριθείτε! Φυσικά τώρα μόλις ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικών αναγκών για σας, αλλά έχετε το τιμόνι στα χέρια σας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Επιμείνετε στα ουσιώδη που σας ενδιαφέρουν!
Στους συνεταιρισμούς, φαίνεστε αρκετά απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Προσπαθείτε να ελέγχετε τις εξελίξεις. Μην πιέζετε όμως πολύ τους συνεργάτες.

Παρθένος

Αισιόδοξοι και φωτεινοί αυτή την εποχή, ένα πηγαίο φως προβάλλει μία κρυφή αισιοδοξία και εσωτερική ανάταση. Έχετε την ευκαιρία να στραφείτε προς τον βαθύτερο κόσμο σας και τα απωθημένα σας. Τώρα, η έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια την δική σας έκφραση και θα δώσει φως σε σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού. Αναζητήστε την προσωπική σας ταυτότητα μέσα από ανάγκες οι οποίες λειτουργούν υπόγεια και διακριτικά, αλλά σας επηρεάζουν αυτόματα.
Αν έχετε αμελήσει την υγεία σας, μία μικρή ταλαιπωρία θα είναι σημάδι αφύπνισης. Επομένως, ασχοληθείτε περισσότερο.
Αν λειτουργείτε παρασκηνιακά, αυτή η εποχή θα βγάλει στο φως τις κινήσεις και τα μυστικά σας. Επομένως ανάλογα με την ποιότητα και το θέμα του μυστικού, ας είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, ή τις εξελίξεις στην ζωή σας.
Μία ερωτική επιθυμία, μπορεί να σας ταλαιπωρεί και θα επιδιώξετε να την εκφράσετε ανοιχτά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αλλά αποφύγετε τις ουτοπίες γιατί εύκολα θα υπερβάλλετε ή θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.
Αν είστε δημιουργικοί ή καλλιτέχνες, το έργο σας δικαιώνεται μετά από την διετία που πέρασε και καταβάλατε κόπο. Προφανώς έχετε ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης και ήρθε η ώρα να λάμψετε. Οι θαυμαστές σας, θα βρουν έντονες συγκινήσεις εκτιμώντας την προσφορά σας στην τέχνη.

Ζυγός

Η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας σε ένα σοβαρό στόχο, κυρίως αν έχει συλλογική και ομαδική χροιά. Κατά συνέπεια, εκεί αφήνετε το στίγμα σας, αλλά και αναγνωρίζετε ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτετε. Οι μέρες αυτές θα δείξουν αν το έργο σας έχει προοπτική εξέλιξης, αν έχει δυνατότητα προόδου και επίσης, αν είστε σε θέση να πετύχετε τον στόχο. Επομένως θα γίνουν επιλογές και αν κρίνετε πως δεν θα φθάσετε σε αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατεύθυνση
Μία ενδιαφέρουσα περίοδος θα είναι επίσης για τους φίλους και όσα άτομα έχετε κατά νου να διατηρήσετε ως κοινωνική γνωριμία. Έχει κριθεί αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, αν μπορούν να συμπορεύονται με τις ιδέες και το έργο σας, οπότε, κάποιοι που πλέον έχουν χαράξει διαφορετικό δρόμο, θα είναι άνθρωποι που θα πάψουν να σας συναντούν ή δεν θα έχετε πλέον επιθυμία και χρόνο να αφιερώνετε σ’ αυτούς. Δεν είναι άσχημο, είναι ίσως απαραίτητο να διατηρούμε επαφή με όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα με μας.
Στην προσωπική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, περισσότερο έντονο αλλά και με αμφίβολη διάρκεια, θα σας προκαλέσει συγκινησιακά. Αν θέλετε να ανάψει μία νέα σπίθα στη ζωή σας, αποφασίστε να ανταποκριθείτε, αλλά μην επενδύετε σε υποσχέσεις και όνειρα. Φαίνεται πως εισπράττετε χαρά και απόλαυση.

Σκορπιός

Η καριέρα σας έχει απασχολήσει πολύ και η έκλειψη μπορεί να αλλάξει ισορροπίες. Το κύρος σας και η θέση σας θα περάσουν σε ένα νέο κεφάλαιο πλέον, είστε άνθρωποι της τόλμης και της προόδου και γνωρίζετε πως κάθε πρόοδος σημαίνει πως είναι συνυφασμένη με νέα δεδομένα.
Στον τομέα της καριέρας, θα λάμψετε αλλά υπάρχει ανταγωνισμός θα είναι στο προσκήνιο και οφείλετε να προστατευθείτε. Θωρακιστείτε, ενημερωθείτε για το αντικείμενό σας και κάνετε μία καλή παρουσίαση του έργου σας. Αν σας προτείνουν αλλαγή αντικειμένου ή θέσης, αποφύγετε να πάρετε απόφαση άμεσα. Γοητεύετε όμως με την παρουσία σας και την λάμψη σας.
Κάποιος με ανώτερη θέση, θα σας φανεί ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα κυριαρχικός. Αν είστε σε ανώτερη θέση, αποφύγετε να επιδείξετε δύναμη και κυριαρχία. Θα προκαλέσετε τον θυμό των υπολοίπων.
Καθώς είστε ένα άτομο που δεν περνά απαρατήρητο αυτή την εποχή και γενικότερα βέβαια, θα είστε στόχος ευχάριστων σχολίων και λιγότερο ευχάριστων. Για τον λόγο αυτό, περιφρουρήστε την προσωπική σας ζωή και την εξωτερική σας εικόνα.
Θα έλκονται από εσάς, άνθρωποι που μπορεί να τους γοητεύει το κύρος και η κοινωνική σας παρουσία. Αυτό είναι ωραίο αν έχετε ενασχόληση με θεάματα και δημόσιες σχέσεις.

Τοξότης

Θετική σε ένα βαθμό είναι η έκλειψη για το ζώδιό σας, αφού σχηματίζει θετική γωνία. Καθώς είστε δεκτικοί σε ιδέες, επιδιώκετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της σκέψης και ίσως εκεί να επικεντρωθείτε περισσότερο. Αλλάζετε αντίληψη σε πολλά, κι ανάλογα με τα ατομικά σας ωροσκόπια, άλλοι θα είναι περισσότερο δογματικοί, ενώ άλλοι θα είναι περισσότερο άνετοι και ευέλικτοι, μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης.
Νομικές υποθέσεις στιγματίζουν την ζωή σας και αν έχετε διαφορές και υποχρεώσεις νομικές, πρέπει να τις εξετάσετε εξ αρχής, θέτοντας ίσως νέους όρους στους αντιδίκους σας. Ένα ταξίδι με το εξωτερικό, ή η σχέση με ένα ξένο κράτος, μία ξένη φιλοσοφία, θα είναι σταθμός στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα σχέδια.
Στην προσωπική σας ζωή, ένα νέο πρόσωπο από μακριά ή με διαφορετική νοοτροπία θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και να αναζητήσετε χαρές και ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Στις εξόδους ψυχαγωγίας θα γοητεύετε και θα γοητεύεστε παράλληλα.

Αιγόκερως
Βαρύτητα θα έχει αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Φοβίες και ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια ή έχετε ήδη επεξεργαστεί, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές.
Θα σας συγκινεί βαθύτερα το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, μέσα από εσωτερικές σπουδές. Η απώλεια και η έλλειψη σταθερότητας θα είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και θα ήταν καλό να μην έχετε αφέλεια στην ρευστοποίηση κεφαλαίων ή σε δάνεια ή χρέη. Δύσκολα θα έρθει η βελτίωση, επομένως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα και αλλαγές.
Στην ψυχολογική σας δομή, αλλάζουν πολλά και είναι δύσκολο πλέον να αφήσετε συσσωρευμένα μέσα σας, συναισθήματα αγωνίας, άγχους, ανικανοποίητου έρωτα και αβεβαιότητας. Ωστόσο, χρειάζεστε τόλμη για να κατανοήσετε αυτό που ζητάτε πραγματικά.
Στις ερωτικές σας σχέσεις, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα είναι απαραίτητο και πρέπει να σας ενδιαφέρει. Επειδή όμως υπάρχουν και δύσκολα στοιχεία, θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την αλλαγή μέσα από ουσιαστική προσέγγιση με το ταίρι σας, αναθερμαίνοντας την σχέση. Αν δεν είναι εύκολο και δεν μπορείτε να σταθείτε σ’ αυτή την σχέση άλλο, θα ήταν καλό να κλείσει ο κύκλος για να αισθανθείτε ελεύθεροι για νέες κατακτήσεις.
Δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες, θα πρωτοστατούν στο εξής.

Υδροχόος

Η έκλειψη αγγίζει άμεσα τις σχέσεις και φυσικά σας οδηγεί να κατανοήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές, καθώς γίνονται ο καθρέφτης σας. Οι προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα για σας είναι μεγάλες και ποικίλες. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και φυσικά για μία νέα προσέγγιση με τα άτομα που έχετε συχνή επαφή. Μπορεί αυτό να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες, καθώς θα φανεί ένα χάσμα μεταξύ των προσδοκιών τους και των δικών σας. Αλλά και να αναθερμάνετε μία συνεργασία που δεν αποδίδει, αν και οι δύο πλευρές επιθυμείτε να προοδεύσετε. Δεν θα ήταν καλό να εμπιστευθείτε υποσχέσεις δίχως βάση.
Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε, επενδύοντας σε νέες ιδέες, κατακτώντας ένα νέο στόχο.
Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι και η σχέση έχει ατονίσει, μπορεί να δώσετε τώρα το κέντρισμα για μία νέα προσέγγιση. Αν όμως δεν υπάρχουν περιθώρια, ενδέχεται ένα νέο ενδιαφέρον να σας προκαλέσει την προσοχή, και να θελήσετε να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας. Ενδεχομένως θα γνωρίζετε πως ζητάτε ένα νέο προφίλ σχέσεων και αυτό συνεπάγεται προσωπικές αλλαγές, που εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον αναπτύσσονται, αλλά τώρα σταδιακά ολοκληρώνονται.

Ιχθείς

Η νέα αυτή φάση ζωής έχει περισσότερο να κάνει με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Κόπωση, πίεση και αρκετό άγχος, είναι αλήθεια πως αρχίζουν να περιορίζουν τη χαρά και να δίνουν σημασία στην αλλαγή που επιβάλλεται στην καθημερινότητά σας. Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα, ίσως νέες δεσμεύσεις, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα, αφού θα αποφύγετε τα παλιά που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.
Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε ως την επόμενη φάση της ζωής, όπου θα ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας αναδείξει, αν το επιμεληθείτε με γνώση και συνέπεια. Το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, ενδιαφέρον και διαχρονικό.
Παράλληλα, τα θέματα υγείας θα είναι σημαντικό να μην αμελούνται και αν αποφασίσετε μία αναζωογόνηση του οργανισμού, θα λέγαμε πως είστε στην κατάλληλη εποχή. Αν είχατε ως τώρα αφήσει κατά μέρος την επιμέλεια και την φροντίδα κάποιων ανθρώπων, θα πάρετε αποφάσεις και θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες τους.
Καλή περίοδος για σχέσεις με ποιότητα, αγάπη, χαρά και αρμονία. Η κοινωνική ζωή αναπτύσσεται άνετα αυτή την εποχή και σας φέρνει ισορροπία στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;